Gratis & veilig videobellen met Coligo op ieder device!

9 april 2020 16:55

Gratis & veilig videobellen met Coligo op ieder device!

Na alle veiligheidsissues en lekken bij het populaire ZOOM is het belangrijk te kiezen voor een veilige manier voor videoconferencing. Er is een alternatief gemaakt door een Nederlands bedrijf genaamd Coligo Meetings, AVG proof, veilig en betrouwbaar.

Coligo Meetings van de Hengelose VoIP aanbieder Voicedata is de meest ideale videoconferencing applicatie voor zakelijk gebruikt. De software is gemaakt in Nederland en werkt heel eenvoudig via je browser zonder dat je hier iets voor hoeft te installeren. Mede hierdoor is Coligo extreem veilig, dat wordt bevestigd door de ISO-certificeringen en het feit dat alles in de EU draait.

Gebruik direct gratis Coligo Meetings

Werk je vanuit huis en communiceer je dagelijks met collega’s, klanten en leveranciers meld je dan direct aan op de Coligo Meetings aanmeldpagina. Registreer je e-mailadres, kies een wachtwoord en ga direct aan de slag.

Hoe ziet Meetings er uit en wat kan ik er allemaal mee?

Surf naar https://meetings.coligo.com en log in met je gegevens, als voorzitter zijnde kun je nu uitnodigingen versturen. Deelnemers surfen naar jouw persoonlijke meetingroom, voeren een naam in en treden direct toe tot de meeting! Als voorzitter kun je de toegang accepteren of afwijzen en uiteraard is het mogelijk om automatisch toegang toe te staan zonder verdere handelingen.

In Coligo Meetings kun je met 25 mensen tegelijkertijd vergaderen, uiteraard staan we audio en video toe, maar je kunt ook chatten, bestanden delen, scherm delen en zelfs inbellen met je mobiele telefoon op het moment dat je niet over internet beschikt.

Voordelen bij zakelijk gebruik Coligo Meetings

  • Coligo Meetings werkt echt op iedere device, via je browser
  • De voorzitter kan rechten toepassen op deelnemers als mute, sta scherm delen en eigenlijk alle functionaliteiten die beschikbaar zijn
  • Plan zelf vooraf je meetings, je krijgt een eigen unieke meetingroom en eigen URL
  • Neem de videomeetings op, na de meeting ontvang je een MP4 bestand met daarin de meeting op video zodat je dit kunt delen met mensen die niet aanwezig waren

Meer informatie, neem contact op:

Voicedata BV

074-7113660

sales@voicedata.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.