Gewoon kerstpakket, of een persoonlijk geschenk met aandacht?

20 oktober 2021 09:00

Gewoon kerstpakket, of een persoonlijk geschenk met aandacht?

Een klein beetje persoonlijke aandacht bij het samenstellen geeft meer voldoening bij de gelukkige ontvanger dan de vaak voorkomende “one size fits all” benadering.

Exclusiviteit

Als officieel hofleverancier is Vermeyden al meer dan 100 jaar een begrip op het gebied van delicatessen en wijnen in Rotterdam en verre omstreken. De ervaringen op dit gebied zetten we het gehele jaar door ook in bij het samenstellen van mooie en unieke geschenkpakketten ter viering van feestdagen en jubilea.

Uit alle positieve reacties van zowel de trotse gevers als de gelukkige ontvangers, kunnen we stellen dat ons ruime assortiment veel mogelijkheden biedt om een exclusief en persoonlijk geschenk samen te stellen.

Dé jaarlijkse feestmaand

Voor onze zakelijke klanten bieden we een aantal mogelijkheden voor het verzorgen van mooie pakketten. We kunnen standaardpakketten aanbieden in verschillende prijsklassen, en daarnaast hebben we samen met andere Gastrovino winkels ook fantastische zelf samengestelde pakketten met de focus op mooie wijnen en luxeproducten. Maar mocht uw echt een personal touch willen geven dan nodigen wij u graag uit in onze winkel in Rotterdam om specifiek voor uw relaties mooie pakketten samen te stellen. Dit is mogelijk in iedere prijsklasse, niets is ons te gek.

Nog leuker is het om bijvoorbeeld uw personeel uit te nodigen om onder het genot van een hapje en een drankje in onze winkel tijdens een exclusieve avondopenstelling hun echt persoonlijke pakket samen te stellen.

Zakelijke klanten hebben ook in 2021 de mogelijkheid om gebruik te maken van de verruimde werkkostenregeling van 1,2% naar 3,0%. Lees meer hierover op de site van de belastingdienst.

Voor al onze gewaardeerde klanten, zakelijk en privé, kunnen we altijd maximale oplossingen bieden voor hun specifieke vraag, ook bijvoorbeeld het veilig versturen in Nederland en ver daarbuiten.

Selectie

Speciaal voor de december maand hebben we extra keus uit luxe non-food geschenken, maar ook luxe specialiteiten zoals kaviaar, kazen, zalm, patés, wijnen, luxe hammen te veel om op te noemen. Al deze producten kunnen we zo verpakken en eventueel versturen dat ze ook uniek onderdeel kunnen zijn van een gastronomisch geschenkpakket.

Winkel

U bent altijd van harte welkom in onze winkel waar u verrast kunt worden met mooie producten, even lekker kunt proeven van lekkere charcuterie en kazen of van onze mooie wijncollectie. Tijdens de komende maanden zullen we ook regelmatig proeverijen organiseren in samenwerking met onze gewaardeerde leveranciers. Houdt daarvoor onze social media in de gaten. Ook kunt u in onze horeca terecht voor het proberen van gerechten van onze menukaart.

Dus samenvattend.

Uw heeft eigenlijk geen reden nodig om onze winkel te bezoeken, maar mocht u die toch nodig hebben:

  • Kerstpakketten kunt u overal kopen, persoonlijk samenstellen uit ons assortiment kan alleen bij ons
  • Met ons exclusieve assortiment schenkt u exclusiviteit
  • Veel producten van lokale ondernemingen
  • Maximaal gebruik maken van de WKR-verruiming voor ondernemers
  • Producten te zien en te proeven in onze winkel
  • Mogelijkheid tot exclusieve avondopenstelling voor uw team
  • Verzending geen probleem

U kunt ons altijd bereiken,

Winkeladres
Vermeyden Traiteur, Delicatessen en Wijnen
Nieuwe Binnenweg 335-A
3021 GJ. Rotterdam
Tel: 010-4767277
E-Mail info@vermeydendelicatessen.nl
Whatsapp https://wa.me/31628163046
Instagram @vermeydendelicatessen

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.