Gerard Zwartkruis en Paul van Rijn benoemd in directie Rabobank Regio Eindhoven

13 maart 2019 14:49

Gerard Zwartkruis en Paul van Rijn benoemd in directie Rabobank Regio Eindhoven

De Rabobanken Dommelstreek, Eindhoven-Veldhoven en Het Groene Woud Zuid hebben besloten samen verder te gaan als Rabobank Regio Eindhoven.

Deze nieuwe bank bedient een grote, diverse en dynamische regio en heeft de ambitie om voor alle ondernemers en particulieren dé financiële partner te zijn. De ledenraden van de drie banken hebben op 27 februari jongstleden tot deze samenvoeging besloten en inmiddels is ook de directie van Rabobank Regio Eindhoven bekend. In dat verband is Gerard Zwartkruis benoemd tot directeur Bedrijven en Paul van Rijn tot directeur Particulieren en Private Banking.

Gerard Zwartkruis en Paul van Rijn vormen met voorzitter Marc Cootjans de directie van de nieuwe bank. Gerard Zwartkruis was tot het moment van deze benoeming directeur Bedrijven bij Rabobank Rotterdam en heeft een uitgebreide ervaring in het senior management van Rabobank, Deutsche Bank en ABN AMRO. Gerard woont in Waalre, is in eerdere functies geruime tijd werkzaam geweest in de regio en is diep ingevoerd in het werkgebied.

Paul van Rijn is nu waarnemend directievoorzitter bij Rabobank Helmond en beschikt over een brede ervaring als directeur Particulieren en Private Banking bij diverse Rabobanken. Paul woont in Geffen, is al lang werkzaam in de regio en is eveneens grondig bekend met het werkgebied.

Directievoorzitter Marc Cootjans: ‘Met Gerard Zwartkruis en Paul van Rijn trekken we het kaliber directeuren aan dat past bij wat een van de grootste en belangrijkste regio’s voor de Rabobank is. Ze zijn gewend op het hoogste niveau te opereren, met klanten en in de samenleving. Ik kijk ernaar uit om samen met hen invulling te geven aan de grote ambities die de Rabobank in de Brainport-regio heeft.

De huidige directeuren van de drie banken wil ik nu al hartelijk bedanken voor wat zij voor de Rabobank hebben betekend: de bank staat er in de regio uitstekend voor. In het voorjaar zal de nieuwe bank zich aan haar klanten presenteren en op dat moment nemen we ook op een mooie manier afscheid van hen.’

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.