Geniet ook met 1,5 meter afstand bij de Winkel van Sinkel.

21 september 2020 13:08

Geniet ook met 1,5 meter afstand bij de Winkel van Sinkel.

Vergaderen op 1,5 meter afstand op een unieke locatie middenin het centrum van Utrecht. Ontdek ons in een monumentaal pand aan de sfeervolle Oudegracht in Utrecht. De Winkel van Sinkel is een iconisch gebouw in het hart van Utrecht. Centraal in het land, zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en ruime parkeergelegenheid in de buurt.

De Winkel van Sinkel heeft 10 prachtige zalen met een elk een eigen uitstraling. De 'Balzaal' op de eerste verdieping heeft een uniek uitzicht op de Oudegracht en de Domtoren. En onze 'Tuinzaal' heeft een prachtige lichtval door het glazen plafond. De zaal 'Anton's bar' is warm van sfeer en modern ingericht. De imposante 'Grote Zaal' op de begane grond vormt het hart van de Winkel van Sinkel. Het ademt met zijn wandvitrines en hoge zuilen de sfeer van het voormalige warenhuis.

1.5 meter bijeenkomsten

Bij de Winkel van Sinkel heeft de zorg en de bescherming van de gezondheid van onze gasten en medewerkers onze hoogste prioriteit. We doen er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Onze zalen zijn dan ook ingericht volgens de 1,5 meter maatregel. Daarnaast doen wij er alles aan om de gestelde hygiëne- en veiligheidsvoorschriften na te leven.

mogelijkheden & service met de 1,5 meter.

Met de huidige 1,5 meter regel kunnen wij voor 2 tot 100 personen jouw evenement, vergadering, diner, lunch, bedrijfsfeest, congres, of meerdaagse bijeenkomsten organiseren. En uiteraard op aanvraag nog veel meer.

Naast de arrangementen welke wij aanbieden, zijn onze catering mogelijkheden eindeloos. Vanuit eigen keuken maken we uiteenlopende lunches, diners, buffetten, luxe fingerfood, walking dinners en meer. Altijd met dagverse ingrediënten! Uiteraard horen wij graag jouw wensen, zodat wij samen met onze chefkok een voorstel op maat kunnen maken.

De salesmedewerkers staan bekend om hun persoonlijke aanpak. We denken graag met je mee om van iedere bijeenkomst een succes te maken. We nodigen je graag uit voor een rondleiding door de prachtige zalen om daarna al jouw vragen te beantwoorden met een goede kop koffie. Hiervoor kan je altijd een afspraak met ons maken.

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.