Geef elkaar de 1,5 ruimte

1 mei 2020 15:41

Geef elkaar de 1,5 ruimte

Opgelet! MKB'ers , Retailers, Banken en andere Bedrijven. Bestel nu de vloersticker en ontvang deze morgen in huis. Zorg voor een duidelijke markering dat uw klanten, leveranciers of eigen werknemers gepaste afstand houden voor social distancing. Deze maatregeling die onlangs is opgelegd door de Nederlandse overheid.  Maak sociale afstand vierkanten of zet enkel lijnen om de afstand zichtbaar te maken.

Deze houd afstand stickervloersticker is van een dermate goede kwaliteit gemaakt dat deze op elk type vlakke ondergrond (binnen en buiten) te plakken is. De belijming is high tack (extra sterk), maar tevens ook verwijderbaar.  Daarbij is de vloerlijn extra voorzien van een antislip laminaat. Deze zorgt naast bescherming van de sticker ook ervoor dat er niemand kan uitglijden over de sticker.

Op dit moment worden er wereldwijd veel extra maatregelen genomen om het Coronavirus zoveel mogelijk in te dammen. Het RIVM heeft hiervoor een paar duidelijke richtlijnen voorgeschreven. Belangrijk hierin is het regelmatig wassen van handen, het hoesten en niezen in elleboog, en natuurlijk het bewaren van 1,5 meter afstand tussen personen. Duidelijkheid is in deze situatie zeer belangrijk en daarom is deze vloerlijn sticker hierin ideaal om op uw locatie aan te geven dat men 1,5 meter afstand moet houden. Deze vloerlijn valt goed op door de duidelijke kleuren en is verkrijgbaar in 4 verschillende talen zodat u de richtlijnen ook aan internationale bezoekers duidelijk kunt maken.

Zeker nu de 1,5 meter samenleving een blijvende situatie lijkt te worden is het belangrijk om goede kwaliteit producten te gebruiken die een lange duurzaamheid hebben. Tijdelijke oplossingen die snel loskomen of onduidelijk worden zijn niet meer voldoende om uw klanten, bezoekers of werknemers duidelijk te maken dat er 1,5 meter afstand gehouden moet worden. Daarom zijn deze vloerlijnen gemaakt van een speciaal roughmark materiaal met hightack belijming die er voor zorgt dat de lijnen zowel binnen als buiten goed blijven kleven, maar later ook weer gemakkelijk te verwijderen zijn. Ook zijn de lijnen afgewerkt met een antislip laminaat zodat men een stevige grip heeft als zij hier overheen lopen en er geen onnodige ongelukken gebeuren.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.