Ga voor een uniek, sportief en vooral leuk bedrijfsuitje!

25 mei 2022 08:50

Ga voor een uniek, sportief en vooral leuk bedrijfsuitje!

Laat je team kennismaken met skiën of snowboarden

Eindelijk is het weer tijd om een echt leuk bedrijfsuitje te organiseren! De afgelopen 2 jaar vielen veel bedrijfsfeestjes in het water door de beperkingen.  Dus dit jaar is het tijd om iets echts leuk te organiseren!

En dan ben je bij Snowsports Zwolle aan het goede adres. Laat je team het hele jaar door kennismaken met skiën of snowboarden en ervaar samen de winterse sport op onze indoor rolbanen.

Teamuitje op de indoor rolpiste

Skiën en snowboarden bij een indoor skischool is een leuke en geschikte activiteit voor het hele team. Het hele jaar door kun je terecht bij Snowsports Zwolle.

Onder begeleiding van gekwalificeerde instructeurs krijgen je collega’s een introductie van het skiën op de rolpistes. Het maakt niet uit of je een ervaren wintersporter bent of nog nooit op de latten hebt gestaan. Iedereen kan het leren en ervaart een succesbeleving.  Door de beleving krijgt iedereen een grote lach op het gezicht! En bij de borrel komen de verhalen vanzelf.

Teambuildingsactiviteiten

Het programma van het bedrijfsuitje bij Snowsports Zwolle bestaat uit verschillende onderdelen. Uiteraard ga je met het hele team skiën of snowboarden op onze rolpistes. Daarnaast is er in onze indoor skischool een ruimte beschikbaar die ideaal is voor teambuilding. In deze ruimte kunnen diverse samenwerking- of teambuildingsactiviteiten plaatsvinden. Een eventuele gastspreker kan hier een presentatie verzorgen. De teambuildingsactiviteiten zijn niet alleen leuk en verbindend, maar hebben ook een sportief aspect.

Volledig verzorgd bedrijfsuitje

Een bedrijfsuitje bij Snowsports Zwolle bestaat uit een volledig verzorgd programma en altijd afgestemd op jouw wensen. Zo kun je kiezen uit actieve en minder actieve activiteiten. En wil je het bedrijfsuitje helemaal compleet maken? Vergeet dan ook een lunch, diner of borrel niet. Wij regelen het voor je. In een winterse en sportieve setting geniet je van een uitgebreide lunch, compleet buffet of gezellige borrel in ons horecagedeelte. Ook een foodtruck behoort tot de mogelijkheden. De keuze mag jij maken. Daarmee ben je altijd verzekerd van een teamuitje op maat waarbij sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan.

Teambuilding voor kleine en grote teams

Onze bedrijfsuitjes waarbij iedereen actief meedoet zijn geschikt voor groepen van 6 tot 40 personen. Alle benodigde materialen zijn inbegrepen. De ski’s, snowboards, skischoenen en helmen zitten bij de prijs in. Deelnemers hoeven alleen sportieve kleding mee te nemen. Een lange broek en shirt met lange mouwen zijn perfect. 

Voor recepties of bedrijfsfeesten waarbij niet iedereen per se op de rolpiste hoeft, is er ruimte tot ca. 150 personen. Dan ligt de nadruk meer op gezellig lekker genieten van hapjes en drankjes in een inspirerende omgeving.

Bedrijfsuitje reserveren?

Enthousiast geworden over een bedrijfsuitje in Zwolle of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Snowsports Zwolle.

Snowsports Zwolle
Ceintuurbaan 34
8024 AA Zwolle
038-792 00 99
info@SnowsportsZwolle.nl
www.snowsportszwolle.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.