fit20 opent 130e vestiging van Nederland in Boxmeer Gezond en fit in 20 minuten per week!

1 juli 2020 14:08

fit20 opent 130e vestiging van Nederland in Boxmeer Gezond en fit in 20 minuten per week!

Het lijkt te mooi om waar te zijn. Fit en gezond worden in slechts 20 minuten per week. Toch is het vanaf 1 juli ook mogelijk in Boxmeer. Daarmee krijgt het Noord-Brabantse dorp een eigen vestiging van de succesvolle Nederlandse formule. Ondanks de Corona crisis blijft fit20 doorgroeien en is al jaren bezig met een nationale- en internationale opmars. Inmiddels telt de formule 150 fit20-vestigingen verspreid over negen landen.

fit20 heeft een aantal bijzondere kenmerken. Beoefenaars trainen slechts 20 minuten per week, op afspraak, onder begeleiding van een speciaal opgeleide trainer en met waarborging van de privacy. De krachtige vorm van trainen geeft een dusdanige prikkel dat het lichaam zich aanpast en zo sterker, fitter en energieker wordt. De training is volkomen verantwoord dankzij de slow motion uitvoering van de oefeningen en deskundige begeleiding. Dankzij de uitgekiende temperatuur in de studio in combinatie met de korte uitvoering per oefening, kunnen beoefenaars trainen in dagelijkse kleding zonder te transpireren.

Veilig trainen

Er zijn per training nooit meer dan 2 beoefenaars in de studio aanwezig, en nooit langer dan 20 minuten. Douchen en omkleden is niet nodig, en er wordt beheerst geademd. Beoefenaars hoeven daarom niet te vrezen voor een mogelijke corona besmetting. Natuurlijk is daarnaast aan alle overheidsmaatregelen voldaan. Trainen bij fit20 was altijd al buitengewoon veilig, en is dat nu helemaal.

Boxmeer gezond

Voor founder Walter Vendel, die fit20 ruim tien jaar geleden startte in Nederland, is het openen van de Boxmeerse studio een nieuw hoogtepunt. "Omdat elke nieuwe studio ons in staat stelt meer mensen de uniciteit van deze formule aan den lijve te laten ondervinden", zegt Vendel. "Zo zijn we ooit de eerste fit20-studio begonnen en nog steeds staat die missie centraal bij alles wat we doen. Ik ben ontzettend blij voor de mensen in Boxmeer en omgeving dat fit20 nu ook bij hen in de buurt komt. Omdat ik iedereen deze training, die gezondheid en kracht toevoegt aan je leven, van harte gun. We hebben de levens van duizenden mensen positief beïnvloed, en staan te trappelen om dat aantal uit te breiden. Elke nieuwe studio draagt bij aan die doelstelling."

Ondernemerschap

fit20 Boxmeer staat onder leiding van studio-eigenaar Walter Bulkens (38), die uitkijkt naar de start van zijn ondernemersavontuur: “Ik heb er onwijs veel zin in om iedereen die woont en/of werkt in de gemeente Boxmeer wekelijks op een veilige manier te begeleiden naar een optimale gezondheidsprikkel! De positieve effecten van onze korte maar intensieve training op de fitheid en gezondheid, zoals ik die al jaren zie bij mijn klanten in mijn studio in Venray, hebben mij doen besluiten om ook Boxmeer te voorzien van een prachtige fit20 studio.”

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.