Financiering voor het MKB

4 juli 2023 14:49

Financiering voor het MKB

Versnel uw groei met Voordegroei

Een gezond en groeiend MKB is van vitaal belang voor de Nederlandse economie. Helaas ervaren veel ondernemers beperkte toegang tot financiering als de belangrijkste rem op hun groei, wat een verregaande impact heeft.

Het is steeds moeilijker geworden voor ondernemers om zakelijke leningen te verkrijgen bij traditionele banken. Banken zijn terughoudend geworden in het financieren van het MKB, mede als gevolg van nieuwe regelgeving en het minimaliseren van (financiële) risico's. Kleine leningen zijn simpelweg niet lonend genoeg voor traditionele banken, waardoor ondernemers vaak 'nee' te horen krijgen wanneer ze een financiering aanvragen.

Voordegroei: uw partner in groei

Met duidelijke criteria, heldere processen en korte communicatielijnen bieden wij ondernemers een aantrekkelijk alternatief. Voordegroei is er voor bedrijven die minimaal twee jaar bestaan, financieel gezond zijn en een financieringsbehoefte hebben van minimaal € 250.000,-. Wij verschaffen deze bedrijven toegang tot vreemd vermogen, zonder tussenkomst van een bank. Onze leningen worden gefinancierd door twee MKB-leningenfondsen: het Fresh Dutch SME Fund en het Fresh Closed SME Fund. Deze fondsen worden gesteund door professionele investeerders, waaronder De Goudse Verzekeringen, OHV Vermogensbeheer, het Europees Investeringsfonds (EIF), Invest-NL en andere vermogensbeheerders. Ook vermogende particulieren investeren in onze fondsen.

Waarom kiezen voor Voordegroei?

Snelheid verzekerd: directe financiering binnen 2 weken

Zodra wij uw financieringsaanvraag hebben goedgekeurd, bent u als ondernemer verzekerd van directe financiering. In de regel kunnen wij een financiering binnen 2 weken verstrekken.

Flexibiliteit voor ondernemers: op maat gemaakte oplossingen

Bij Voordegroei streven we naar flexibiliteit voor ondernemers. We bieden diverse aflossingsmogelijkheden en zelfs de optie van een aflossingsvrije periode. Als uw bedrijf beter presteert dan verwacht, heeft u de mogelijkheid om vervroegd af te lossen.

Persoonlijke benadering: uw succes is ons doel

Bij Voordegroei geloven we dat mensen de belangrijkste assets zijn van elk bedrijf. Daarom gaan we persoonlijk te werk en kijken we verder dan alleen cijfers. We streven naar de beste financieringsoplossing in samenwerking met de ondernemer.

Financiering zonder aandelenverkoop

Financiering met vreemd vermogen kan aantrekkelijk zijn om de groei van uw bedrijf te versnellen, zonder aandelen te verkopen of zeggenschap op te geven. Hiermee kunt u het winstpotentieel benutten en de waarde van uw bedrijf verhogen.

Onze werkwijze

Bij Voordegroei voeren we een grondige financiële en fundamentele analyse uit. Na goedkeuring hoort u binnen enkele dagen of wij de financiering willen verstrekken. U ontvangt dan informatie over de risicoklasse, rente en aanvullende voorwaarden. Rentetarieven variëren tussen de 4,5% en 9%. Zodra de formele documenten zijn opgesteld, wordt de financiering direct verstrekt. Wij blijven uw onderneming volgen en voeren periodieke analyses uit.

Samen groeien? Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw bedrijf naar nieuwe hoogten kunnen brengen.

Voordegroei
Amstelplein 1
1096 HA Amsterdam
Telefoon: +31 (0)20 5040475
Mail: info@voordegroei.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.