Factoring als luxe product

26 oktober 2023 08:43

Factoring als luxe product

Na de lancering van twee succesvolle factoring labels FreelanceFactoring en o2Factoring introduceren wij Nunia. Dit label richt zich op het hogere marktsegment met als doelgroep succesvolle en ambitieuze interimmers. Bij Nunia bieden wij onze klanten de luxe van premium factoring.

De bepalende factor ben jij 

Ondernemen begint niet bij succes. Het is vallen en weer opstaan, maar stoppen is daarbij geen optie. Jij zorgt dat je doorgaat, niet stilstaat en je doel bereikt. Totdat successen werkelijkheid worden. Nunia biedt jou de ruimte om te investeren in wat er echt toe doet. En wat dat is? Dat bepaal jij. Jij geeft jezelf de vrijheid om te gaan en staan waar je maar wilt, zowel zakelijk als privé. De bepalende factor dat ben jij. En wij? Wij bieden jou een helpende hand. Nunia, jouw premium factoringdienst.

Factoring zonder kleine lettertjes

Nunia biedt jou de ruimte om te investeren in wat er echt toe doet. Een premium factoringdienst die tegen een vaste lage prijs je facturen direct uitbetaalt én je volledig ontzorgt op het gebied van debiteurenbeheer. Zonder afsluit- of abonnementskosten, zonder kleine lettertjes en zonder gedoe. Dat garanderen we.

De voorwaarden

Succesvolle en ambitieuze interimmers. Nunia kiest bewust voor een sterke doelgroep focus en voor duidelijke voorwaarden. Hierdoor zijn wij instaat om premium factoring aan te bieden tegen een vaste lage prijs. Want jij verdient het gemak, de luxe en het geld. 

Door deze voorwaarden te hanteren bieden wij factoring aan voor een vast en scherp tarief van 2,75% of 3%. Lees hier meer over de factoring kosten.

Jouw personal factoring assistent staat voor je klaar

Met Nunia ben je verzekerd van dé experts op factoring-gebied. Met verschillende labels hebben we al 10 jaar ervaring op het gebied van alternatieve financiering. We hebben al veel klanten gericht en persoonlijk mogen bedienen. We constateerden een behoefte aan een transparant en simpel factoring product voor een exclusieve doelgroep. Met dit inzicht zijn we Nunia gestart

En zo staan we vandaag de dag met 20 professionals klaar voor onze klanten. Bij Nunia heeft elke klant een vast contactpersoon. We zetten onze expertise in, zodat klanten zich onbezorgd kunnen focussen op eigen expertises.

Meer weten? Of klant worden bij Nunia? Vraag dan hier een offerte aan.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.