EZ Factory genomineerd voor prestigieuze Computable Awards 2023 in de categorie “Future of Work”

18 september 2023 16:39

EZ Factory genomineerd voor prestigieuze Computable Awards 2023 in de categorie “Future of Work”

EZ Factory, een toonaangevend SaaS-bedrijf gespecialiseerd in continue verbetering binnen productieomgevingen, is verheugd haar nominatie voor de prestigieuze Computable Awards 2023 in de categorie "Future of Work" aan te kondigen. Deze nominatie erkent de uitzonderlijke bijdragen van EZ Factory aan het vormgeven van de toekomst van werk in fabrieken via haar innovatieve softwareoplossing genaamd het EZ-GO-platform.

Het EZ-GO-platform, ontwikkeld door EZ Factory, is een mobiele softwareoplossing die is ontworpen om continu verbetering te stimuleren binnen de productieomgevingen van fabrieken. Het richt zich op het digitaliseren van checklists, werkinstructies, eerstelijns onderhoudstaken en audits, met als resultaat verbeterde veiligheid, kwaliteit, training en efficiëntie op de werkvloer. Het intuïtieve en visueel aantrekkelijke softwareplatform stelt fabrieksmedewerkers in staat hun processen te stroomlijnen, de productiviteit te verhogen en ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de industriestandaarden.

"We zijn vereerd om genomineerd te zijn voor de Computable Awards 2023 in de categorie 'Future of Work'", zegt Randy Appiah, trotse mede-oprichter van EZ Factory. "Deze nominatie onderstreept de impact van het EZ-GO-platform op het revolutioneren van werkzaamheden binnen productieomgevingen en weerspiegelt onze inzet voor het stimuleren van continue verbetering en digitale transformatie in de industrie."

De Computable Awards, bekend om het vieren van excellentie en innovatie in de technologiesector, vinden plaats op 30 oktober van dit jaar in de Jaarbeurs in Utrecht. De awards bieden een platform voor marktleiders, innovators en het publiek om uitstekende projecten, bedrijven en individuen te erkennen die de toekomst van technologie vormgeven.

Om de nominatie van EZ Factory te ondersteunen, moedigt EZ Factory haar supporters, gebruikers en belanghebbenden aan om hun stem uit te brengen. Ga naar https://awards.computable.nl/vote/7/1158 en volg de instructies om te stemmen op EZ Factory – EZ-GO in de categorie "Future of Work". Stemmen is momenteel mogelijk en sluit op 5 oktober 2023.

EZ Factory spreekt zijn oprechte waardering uit voor zijn toegewijde team, gewaardeerde gebruikers en klanten en strategische partners voor hun niet aflatende steun en samenwerking. Het is door hun gezamenlijke inspanningen dat EZ Factory continu verbeteren en digitalisering in productieomgevingen blijft stimuleren.

Over EZ Factory

EZ Factory ontwikkelt innovatieve en gebruiksvriendelijke apps ter ondersteuning en optimalisatie van operationele processen in fabrieken. Met deze 'bottom-up' tools werken operators, monteurs en teamleiders efficiënter en kunnen zij continu processen verbeteren. Checklijsten, werkinstructies, autonoom onderhoudstaken, training en audits worden eenvoudiger en visueler. Resultaten zijn direct in een dashboard beschikbaar. De app EZ-GO wordt onder andere gebruikt door gerenommeerde bedrijven zoals Refresco, FrieslandCampina en Jacobs Douwe Egberts. EZ-GO vereenvoudigt het werk van frontline werknemers en boost de veiligheid, kwaliteit en productiviteit van de productie. EZ Factory gelooft in de kracht van de mensen die de producten maken en ontwikkelt apps altijd vanuit hun perspectief. Het motto is daarom: Power to the operator!

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.