Eiffel kiest Fleet Support als mobiliteitspartner!

2 juli 2021 13:39

Eiffel kiest Fleet Support als mobiliteitspartner!

Na een uitgebreide marktverkenning heeft Eiffel Fleet Support gekozen als mobiliteitspartner. Het wagenpark van ruim 600 auto’s zal volledig aan Fleet Support worden uitbesteed..

AANLEIDING

Wie kent ze niet? De opvallende rode Eiffel-auto’s met logosticker op de achterkant. De auto’s zijn inmiddels een belangrijke onderdeel van de branding van Eiffel. Het vertrek van de huidige wagenparkbeheerder en de ‘veranderende wereld’ waren voor Eiffel aanleiding om het huidige mobiliteitsbeleid eens goed tegen het licht te houden en op zoek te gaan naar een optimale mobiliteitsvorm voor de toekomst. Halverwege 2020 is Eiffel daarom een enquête onder de medewerkers gestart waarvan de resultaten de basis vormden van de uitvraag.

MOBILITEITSBELEID EN SUSTAINABILLITY

Eiffel streeft in haar beleid altijd naar waardecreatie. En die waardecreatie is meer dan geld alleen, Eiffel ziet een succesvol businessmodel als een sustainable businessmodel. Daarbij wordt niet alleen naar de eigen organisatie gekeken, maar vooral ook naar de wereld om ons heen. Het terugbrengen van de co₂-uitstoot van het wagenpark is dan ook een belangrijke doelstelling. Elektrificatie helpt daarbij. Doel is om het wagenpark vanaf 2021 60% elektrisch te laten zijn. Fleet Support zal Eiffel naar een volgende fase brengen. Met mobiliteit die (nog) beter aansluit op de wensen van haar medewerkers.

MOBILITEIT WORDT INTERNATIONALER EN FLEET SUPPORT OOK

Zakelijke mobiliteit kent steeds minder grenzen. Werknemers worden mobieler, die mobiliteit wordt diverser en bedrijven willen dit internationaal faciliteren en controleren. Die tendensen zorgen voor nieuwe impulsen en groeikansen. Fleet Support, marktleider in de Benelux op het gebied van wagenparkbeheer, bundelt daarom de krachten met Gloriant, een internationale expert in fleet management software en outsourcing.

GLORIANT: XPOFLEET EN MOBILITYPOWER

Het Belgische Gloriant bestaat uit XPOfleet en mobilitypower. XPOfleet ontwikkelt fleet management software waarmee bedrijven hun wagenpark en andere mobiliteitsdiensten efficiënt zelf kunnen beheren. Mobilitypower is, net als Fleet Support, specialist in fleet & mobility management (outsourcing). De combinatie biedt klanten een uniek totaalpakket van innovatieve software en kostenefficiënt wagenparkbeheer.

VERBREDING INTERNATIONALE PROPOSITIE

Met de overname verstevigt Fleet Support zijn internationale aanbod op fleet management gebied. De in Nederland opgedane ervaring met bijvoorbeeld elektrificatie van wagenparken, flexibilisering van mobiliteit en outsourcing, kan worden aangewend in het buitenland. Met de fleet management software van XPOfleet verbreedt Fleet Support bovendien zijn bestaande dienstenpakket, zo kan het nu ook internationale organisaties die voor eigen beheer kiezen ondersteunen met een hoogwaardige softwareoplossing.

AUTOBINCK GROUP

Fleet Support is daarnaast onderdeel van Mobinck, de mobiliteitsdivisie van AutoBinck Group. Het Nederlandse familiebedrijf AutoBinck Group is een van de hoofdrolspelers op de Europese mobiliteitsmarkt, met veelzijdige ventures gericht op de mobiliteit van vandaag en morgen. Missie van Mobinck is het managen van wagenparken van zakelijke klanten en flexibele mobiliteit van medewerkers. Hiervoor wordt een breed scala aan mobiliteitsoplossingen geboden (onder andere telematica, mobiliteitspassen, mobiliteitsbudgetten, carpooling en -sharing, smart parking, apps en platforms).

Win win dus, want Fleet Support klanten zoals EIFFEL kunnen hiervan optimaal profiteren!

FLEET SUPPORT

Meander 901, 6825 MH Arnhem

Telefoon 026 – 353 76 00

E-mail info@fleetsupport.com

fleetsupport.com

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.