Een uniek bedrijfsuitje organiseren bij Event op het Water

9 juli 2024 12:10

Een uniek bedrijfsuitje organiseren bij Event op het Water

Een bedrijfsuitje organiseren bij Event op het Water is altijd een goed idee! Met meer dan 70 boten geschikt voor een personeelsuitje van 10 tot 700 personen, maken zij er altijd een feest van. Event op het Water weet hoe ze een avontuurlijk bedrijfsuitje moeten organiseren en nemen veel uit handen voor je. Hier lees je waarom een dag op het water met je collega's de perfecte keuze is.

Waarom kiezen voor Event op het Water?

Veelzijdige vloot

Met een indrukwekkende vloot van meer dan 70 boten kan Event op het Water elk bedrijfsuitje aan, ongeacht de grootte van je groep. Of je nu een klein team van 10 personen hebt of een groot bedrijfsevenement voor 700 mensen wilt organiseren, zij hebben de perfecte boot voor jouw evenement.

Inclusieve arrangementen

Alle spectaculaire bedrijfsuitjes bij Event op het Water zijn inclusief onbeperkt bier, wijn en frisdrank. Bovendien kun je je arrangement aanvullen met heerlijke hapjes, een uitgebreid diner, thema-aankleding en entertainment zoals een zanger of een DJ. Alles is mogelijk voor een origineel en compleet personeelsuitje.

Uitgebreide cateringopties

De koks van Event op het Water bereiden de gerechten live aan boord tijdens de vaart. Van culinaire snacks tot een volledig diner, de cateringopties zijn veelzijdig en kunnen volledig worden afgestemd op jouw wensen. Geniet van vers bereide maaltijden terwijl je over de wateren van de Benelux vaart.

Op het water door de hele Benelux

Event op het Water biedt vaarten door de hele Benelux aan. Of je nu de prachtige grachten van Amsterdam wilt verkennen, Antwerpen op het water wilt ontdekken of de moderne skyline van Rotterdam wilt bewonderen, alles is mogelijk. Een vaart bij Event op het Water is een ervaring die je niet wilt missen.

Aanvullende opties voor een perfect bedrijfsuitje

Bij te boeken

Voor een extra bijzondere ervaring kun je kiezen voor diverse bij te boeken opties:

  • Buitenlandse bar: Geniet van internationale drankjes tijdens je vaart.
  • Champagne cruise: Maak je uitje extra feestelijk met een champagnecruise.
  • Cocktail cruise: Proef heerlijke cocktails terwijl je ontspant op het water.
  • Speciaalbier proeverij: Voor de bierliefhebbers zijn er diverse speciaalbieren te proeven.

Entertainment

Maak je bedrijfsuitje compleet met entertainment aan boord:

  • DJ: Laat een DJ de sfeer verhogen met de juiste muziek.
  • Saxofonist: Voeg een vleugje klasse toe met live saxofoonmuziek.
  • Zanger: Laat een zanger voor live muziek zorgen en zing mee met bekende hits.

Alles is geheel verzorgd

Bij Event op het Water staat jouw comfort en plezier voorop. Van de nautische bemanning en het horecapersoneel tot het lounge meubilair, alles wordt voor je geregeld. Je hoeft je nergens zorgen over te maken en kunt volledig ontspannen en genieten van de ervaring.

Optioneel

Om je vaart nog specialer te maken, kun je kiezen voor:

  • Culinaire snacks: Geniet van extra lekkernijen aan boord.
  • Extra vaaruur: Verleng de vaartijd voor nog meer plezier.
  • Thema decoratie: Geef je uitje een thema met bijpassende decoratie.

Waarom wachten?

Twijfel niet langer en organiseer jouw onvergetelijke bedrijfsuitje varend met Event op het Water. Geniet aan boord van de beste service, heerlijke drankjes, prachtig uitzicht en het gezelschap van je collega's. Event op het Water zorgt ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Van de planning tot de uitvoering, zij regelen alles voor je. Jouw wensen staan altijd voorop.

Een bedrijfsuitje bij Event op het Water biedt een unieke en onvergetelijke ervaring. Met een veelzijdige vloot, uitgebreide cateringopties en diverse entertainmentmogelijkheden wordt jouw bedrijfsuitje een groot succes. Of je nu kiest voor een intieme cruise met een klein team of een groot evenement voor honderden collega's, Event op het Water zorgt ervoor dat je een dag hebt om nooit te vergeten.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.