Een origineel bedrijfsuitje

2 april 2024 14:11

Een origineel bedrijfsuitje

Teambuilding is tegenwoordig een veel voorkomende kreet bij bedrijfsuitjes. Zo combineer je een origineel bedrijfsuitje en een gezellige dag samen met het verbeteren en of groeien van een goede samenwerking tussen collega’s. Een mooie locatie om dit in de zomerperiode te doen is een strandtent. Strandtenten zijn tegenwoordig niet meer alleen hippe plekken om lekker te loungen onder het genot van een cocktail, je kunt er ook terecht voor een bedrijfsuitje. Ben je op zoek naar de combinatie bedrijfsuitje en teambuilding dan vind je hieronder een aantal leuke en originele ideeën.

Branding raften

Bij bijna elke strandtent in Nederland kun je heerlijk een dagje doorbrengen met het personeel. Echter zijn er ook andere dingen die je kunt doen in de buurt van een strandtent. Zo combineer je ontspannen met een leuke activiteit, zoals branding raften. Je trotseert samen met je collega’s de golven. Het is een te gekke activiteit waar het erg op teamwork aankomt. Je trotseert samen de golven, scheurt door de branding en het doel is met jouw team het snelste over het parcours te gaan en te winnen.

Bootje varen

Een bedrijfsuitje wordt onvergetelijk met een boottocht. Je kunt bij koppers-giethoorn.nl kiezen uit allerlei boten, van stille fluisterbootjes tot chique elektrische sloepen. Deze zijn perfect voor elke groep. Het is gewoon heerlijk om door de rustige grachten te varen en je ogen uit te kijken bij de mooie huisjes en omgeving.

Zandsculpturen bouwen

Wil je een wat minder avontuurlijke activiteit voor jou en je collega’s, dan is een creatieve workshop zandsculpturen bouwen ook een perfecte teambuilding workshop. De teams bouwen samen aan een vooraf opgegeven thema met speciaal sculpzand. De verschillende talenten die binnen de groep aanwezig zijn komen tijdens deze workshop duidelijk naar voren. Goede samenwerking, communicatie en overleg zijn de drie belangrijkste elementen om tot een mooi eindresultaat te komen. Door de verschillende werkzaamheden komen onverwachte kwaliteiten van teamleden aan de oppervlakte. Een boeiend en afwisselend proces waar veel van elkaar geleerd kan worden.

Expeditie Robinson

Expeditie Robinson is een superleuke manier om aan teambuilding te doen. Je hebt elkaar echt nodig om de opdrachten te klaren; samenwerken staat centraal. Het spel bestaat uit 3 delen, waarin je verschillende taken moet uitvoeren. Een slimme leider die goed de taken verdeelt is essentieel. Denk aan activiteiten zoals vuur maken, knopen leren en een vlot bouwen. Het is een top teamuitje waarbij je en je collega's lekker droog blijven. Wat je ook kiest, aan het einde van de dag kijk je tevreden terug op een inspirerende dag met de collega's, genietend van een lekkere cocktail.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.