Een onvergetelijk bedrijfsuitje: aan welke 4 punten moet dat voldoen?

25 mei 2022 09:00

Een onvergetelijk bedrijfsuitje: aan welke 4 punten moet dat voldoen?

Wat heeft iedereen het gemist: een dag onbezorgd plezier hebben met collega’s! Meer dan ooit heb je nu de kans om een onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren. Pak jij die kans? Hier lees je hoe je dat aanpakt.

1. Betrek het hele team

Na het fantastische remote werken, weten we het weer: lachen, samenwerken, communiceren, problemen oplossen en successen vieren: dat doe je toch echt beter met een ander! De stillere collega weer eens zien en horen is heel belangrijk. Bouw met een uitje het vertrouwen binnen je team op. Mensen groeien zo en leren nieuwe dingen van elkaar. Het resultaat? Meer werkplezier, en laat dat nou juist de sleutel zijn tot meer productiviteit.

Klimmen
Je medewerkers zien elkaar letterlijk vanuit een ander perspectief. Ze helpen elkaar aarzeling te overwinnen. Ze moedigen elkaar aan om het parcours te doorlopen.

Paintball
Het team moet tactisch nadenken en een strategie ontwikkelen, samen beslissen en elkaar support geven. Communicatie en leiderschap in je team worden duidelijk zichtbaar (en voelbaar als het even niet zo lekker loopt!).

2. Maak ruimte voor onbezorgd plezier

Samen lachen, nieuwe anekdotes maken en ontspannen genieten: veel belangrijker dan je misschien denkt. Als mensen plezier hebben en elkaar leren kennen als de mensen die ze zijn zonder de context van het werk dat gedaan moeten worden, levert dat meer plezier op tijdens het werken.

Naar buiten
Zie jij je team al met een E-chopper door een mooie omgeving rijden? Of verras je ze met een bbq-workshop van een bbq-master? Jazeker! Die bestaan echt!

Muziek
Pak uit met een te gekke coverband. Maak er een feest van op een bijzondere locatie. Tip: het openluchttheater midden in de bossen van Ommen.

3. Leer samen iets nieuws

Als je je collega’s dan toch bij elkaar hebt, voeg er dan ook een uitdagend en leerzaam element aan toe.

Lezing of workshop
Huur een inspirerende spreker in of kies een workshop van een coach. Speel een kwaliteitenspel onder professionele begeleiding of doe aan yoga. Dat zijn allemaal mogelijkheden.

4.  Ga sporten en bewegen

Sport en beweging; hoeveel aandacht heb je er zelf eigenlijk voor? Als je team de smaak te pakken heeft, wordt het fitter, energieker en is de kans op verzuim minder groot!

Warming-up
Gebruik jouw bedrijfsuitje als warming-up. Sport is belangrijk, maak het onderdeel van de cultuur in je team. Ga klimmen, paintballen, kanovaren of doe een teamsport. Loop of fiets samen een route of zet een wekelijkse bootcamp op de agenda voor de structurele invulling van sport in je bedrijf.

Laat NuNature je helpen een onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren

Ben je geïnspireerd en wil je een bedrijfsuitje organiseren? Laat ons je helpen. Wij hebben de kennis en ervaring om belangrijke factoren zoals een balans tussen de onderdelen goed te regelen. Zo valt er niemand buiten de boot en heeft het uitje het grootste effect. Bel of mail ons om jouw bedrijfsuitje te bespreken.

Wij zijn gevestigd in Ommen en Hoge Hexel.

NuNature Outdoor + Events
info@nunature.nl
+31 (0)6 392 855 95
www.nunature.nl

Locatie: Ommen
Besthemerberg 1
7731 PB Ommen

Locatie: Hoge Hexel
Bruine Hoopsweg 6
7645 BJ Hoge Hexel

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.