Een nieuwe richting voor je loopbaan

25 juni 2018 13:28

Een nieuwe richting voor je loopbaan

Gaat het slecht met je bedrijf of ben je reeds ontslagen? Dan wordt het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Om direct weer een goed vervolg te geven aan je loopbaan is het aanbevolen om niet te lang te wachten en direct weer op zoek te gaan naar een nieuwe werkgever.

Soms komt het omdat je ontslagen wordt, soms komt het omdat je zelf graag op zoek wilt naar een nieuwe uitdaging. Er zijn dan diverse mogelijkheden, veel mensen kunnen echter wel wat advies gebruiken, goed loopbaanadvies om meer inzicht te krijgen in de eigen competenties en mogelijkheden om te groeien bij het huidige bedrijf of ergens anders.

Ontslagen en op zoek naar een nieuwe functie?

Ben je ontslagen of is er een ontslag op komst? Dan heb je vaak extra druk om snel weer op zoek te gaan naar een nieuwe functie. In veel gevallen kan dit binnen de branche waarin je al actief bent. Soms gaat het echter niet goed met de branche en is het slimmer om werk te gaan zoeken in een andere richting.

Laat u omscholen voor een nieuwe baan

Als je wilt solliciteren in het vakgebied waarvoor je niet bent opgeleid, zijn er mogelijkheden om te kijken naar een traject waarbinnen je omgeschoold kan worden. Op deze manier leer je in een korte periode meer over een bepaald vak. In de meeste gevallen is het vrij spannend om je te laten omscholen, maar met een beetje hulp van onze loopbaanadviseur word je snel op weg geholpen en kom je deste sneller aan een nieuwe baan.

Een persoonlijke begeleider tijdens het gehele proces

De meeste van onze klanten geven aan dat het prettig is om een persoonlijke begeleider te hebben die je kan begeleiden tijdens het gehele proces. Een vast contactpersoon, iemand om op te kunnen bouwen. Neem ook contact op en maak de juiste switch in je carrière.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.