Duurzaam innoveren

22 juli 2021 15:42

Duurzaam innoveren

Jacqueline Maroun-Van den Berg van Dassault Systèmes was te gast bij Martine Hauwert in een Business Update.

Martine Hauwert en Jacqueline Maroun-Van den Berg, Country Manager Benelux van Dassault Systèmes, gingen in gesprek over 3DEXPERIENCE. Het door Dassault Systèmes ontwikkelde platform is bedoeld om innovatie voor bedrijven in diverse branches te versnellen en stimuleren. Hierbij staat het belang van innovatie om zo onderscheidend mogelijk uit de crisis te komen en de komende jaren succesvol door te blijven groeien centraal.

https://soundcloud.com/newbusinessradio/duurzaam-innoveren-dassault-systemes-business-update-22-juli-2021?utm_source=clipboard&utm_campaign=wtshare&utm_medium=widget&utm_content=https%253A%252F%252Fsoundcloud.com%252Fnewbusinessradio%252Fduurzaam-innoveren-dassault-systemes-business-update-22-juli-2021

New Business Radio Update

New Business Radio maakt speciale updates & podcasts om iedere sector te informeren. De updates worden uitgezonden op New Business Radio en de podcast wordt tevens verspreid via alle bekende podcastkanalen (o.a. Spotify & Apple Podcasts) en social media kanalen.

In deze updates hoor je een ander geluid. Los van het traditionele nieuws, hoor je van ondernemers wat er leeft binnen hun bedrijf of sector en delen zij hoe zij hier mee omgaan. Wat voor kansen ontstaan er en hoe kan je als organisatie zo optimaal mogelijk bewegen in een tijd als deze?

Tijdens de non-stop uren op New Business Radio hoor je altijd al de meeste interessante updates over innovatie en duurzaamheid. Wat zijn de interessante ontwikkelingen in jouw branche? Wat is er anders? Laat het ons weten!

De Business Update op New Business Radio wordt mede mogelijk gemaakt door Hét Ondernemersbelang.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.