Draag met jouw bijeenkomst een steentje bij aan een groenere wereld!

12 april 2022 14:13

Draag met jouw  bijeenkomst een steentje  bij aan een groenere wereld!

Geïnspireerd door ons 360 graden uitzicht op het Arnhemse groen, onze centrale ligging in het energielabel A WTC-gebouw pal naast Arnhem Centraal Station en actuele thema’s als duurzaamheid en vitaliteit is The Green Meeting Center Arnhem de enige 100% klimaatneutrale vergaderlocatie van Gelderland!

Als klimaatneutrale vergaderlocatie hebben wij al meer dan 9.000 klimaatneutrale bijeenkomsten succesvol gefaciliteerd. Verduurzamen staat nooit stil en het is onze missie om met ons duurzame vergaderconcept onze opdrachtgevers en gasten te inspireren om (on)bewust duurzame keuzes te maken.

Duurzaam en klimaatneutraal

Je vergadert bij ons altijd 100% klimaatneutraal in één van onze 14 multifunctionele vergaderzalen. Wij hebben, in samenwerking met Groenbalans, onze CO₂-uitstoot inzichtelijk gemaakt en vervolgens zoveel mogelijk gereduceerd. De resterende uitstoot compenseren wij vervolgens door te investeren in het duurzame Gold Standard CO₂-compensatieproject: Run of the River project Karanata in India. Middels dit project zal er door de waterkracht energie worden opgewekt!

The Green is natuurlijk ook Green Key Goud gecertificeerd. Hét internationale keurmerk voor duurzame bedrijven in de zakelijke markt. Dit keurmerk geeft aan dat de locatie er alles aan doet om de druk van de onderneming op natuur en milieu te minimaliseren, zonder dat hun gasten inleveren op comfort en kwaliteit. Hoe meer maatregelen een locatie heeft ingevoerd, hoe hoger het ‘milieuvriendelijke’ niveau.

Maatschappelijk betrokken

Naast de verantwoordelijkheid voor het milieu, nemen we ook onze verantwoordelijkheid voor mens en maatschappij. Zo zetten wij ons al jaren in voor het Ronald McDonald Huis Arnhem. Daarnaast leveren we een actieve bijdrage aan JINC om ons in te zetten voor een samenleving waar je achtergrond niet je toekomst bepaalt en om jongeren te helpen op weg naar werk. Tevens leiden we jong talent op en bieden we werkervaringsplekken aan. Multifunctioneel en hartverwarmend gastvrij Met maar liefst 14 multifunctionele zalen, biedt The Green uiteenlopende mogelijkheden voor groepen van 2 tot 200 personen. Een besloten, intieme ruimte voor een vergadering met 8 personen? Of maken we van twee zalen één voor een groep van wel 150 mensen voor een bedrijfspresentatie. Alles kan. Onze ruimtes zijn net zo flexibel als onze mensen. We bewegen mee met de wensen van onze klanten en zetten graag een stapje extra om verwachtingen te overtreffen. “Hartverwarmende, natuurlijke gastvrijheid noemen wij dat.’’ Aldus Marleen Donkers, Directeur The Green.

Alle zalen hebben een overvloed aan daglicht waarvan velen ook een inspirerend groen uitzicht over Arnhem. Daarnaast beschikt elke zaal over comfortabele stoelen en uitgebreide duurzame meeting faciliteiten & services. Zo kun je bij ons staand vergaderen of gebruik maken van digitale flipovers waardoor je volledig paperless kunt vergaderen. Gegarandeerd een onbezorgd, duurzaam én inspirerend verblijf.

Gezond en lekker

Groen staat ook voor gezond en lekker. In onze Fresh Food Corner bereidt onze chef de heerlijkste broodjes, salades en warme gerechten. Minimaal 80% van ons Food aanbod is vegetarisch en natuurlijk bieden we altijd de mogelijkheid voor lactosevrije, glutenvrije en veganistische gerechten aan. We kiezen daarbij bewust voor lokale leveranciers. Verder serveren we zoveel mogelijk biologische, seizoens- en streekproducten. Wij houden niet van voedselverspilling, van het overgebleven voedsel maken we de (h)eerlijkste smoothies, lekkernijen en soepen. Dat past helemaal in onze zero waste policy. Ben jij er klaar voor om ook jouw steentje bij te dragen aan een groenere wereld? Boek dan jouw bijeenkomst of kijk voor meer informatie op www.thegreenarnhem.nl. «

The Green Meeting Center
Nieuwe Stationsstraat 10
6811 KS Arnhem
Telefoon 026 - 353 78 40

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.