Dion: voor mens, organisatie & omgeving

22 mei 2019 09:48

Dion: voor mens, organisatie & omgeving

Aangenaam kennis te maken! Wij zijn Dion Groep, een zakelijke dienstverlener met vakkennis in huis op het gebied van mens, organisatie & omgeving. Vakkennis waarmee we elke organisatie kunnen ondersteunen.

Over ons, Dion Groep

Met 120 specialisten onder 1 vlag werken we dagelijks aan het creëren van ‘symbiose’: het leveren van meerwaarde door onze collectieve kennis te delen. Met collectieve kennis bedoelen we álle kennis en kunde die onze medewerkers hebben van hun vakgebied, de markt en van diverse processen. Individuele kennis en ervaringen van onze medewerkers die dag in, dag uit met onze klanten bezig zijn. Zij kennen de markt, zij weten wat er anders, sneller of beter kan. Zij zijn de oren en ogen van onze organisatie. Daarom benutten we elkaars inzicht en leveren we meerwaarde door kennis te delen en vooral door gewoon te doen!

Wij ontzorgen organisaties met ondersteunende activiteiten op het gebied van personeel en organisatie, gebouw en omgeving zodat zij zich kunnen richten op hun kernactiviteiten. Hierdoor blijven wij doen waar we goed in zijn en creëren daarmee ook daadwerkelijk een meerwaarde voor 2 partijen: symbiose. Wij werken voornamelijk voor industriële bedrijven, zakelijke dienstverleners, scholen, nutsbedrijven en zorginstellingen. Door onze diverse vakgebieden kunnen wij als zakelijk dienstverlener gemakkelijk inspelen op verschillende wensen, uiteenlopende situaties en complexe vraagstukken.

Onze specialisaties

Onze dienstverlening is onder te verdelen in 2 pijlers: personeel & organisatie + gebouw & omgeving. Denk bij personeel & organisatie onder andere aan HR advies en ondersteuning, werving en selectie of coaching. Maar denk ook aan salarisadministratie, assessments, arbeidsdeskundig onderzoek of arbeidsmarktcommunicatie. Op het gebied van gebouw en omgeving hebben we het onder andere over tekeningbeheer, machineveiligheid en robotisering. Maar bijvoorbeeld ook over huisvesting en energiemanagement.

Inhoudelijk gezien leveren onze specialisten dus zeer uiteenlopende diensten. Maar onze kernwaarden zijn voor iedereen hetzelfde: persoonlijk contact. Klanten krijgen bij ons ècht direct de juiste specialist aan de lijn en mogen altijd rekenen op een gedegen advies op maat! Dit doen we niet alleen voor ondernemers in de regio Hardenberg, maar ook in de regio Deventer en Zwolle. Hierbij is Zwolle een regio waar wij ons in de toekomst alleen nog maar méér op zullen gaan focussen. Voor ons een uitstekende reden om onszelf te presenteren via een nieuwsitem op ondernemersbelang.nl.

Meer weten over onze organisatie of benieuwd naar onze werkwijze?
Maak gerust eens een afspraak met 1 van onze specialisten, wij helpen graag!

Dion Groep
Hardenberg, Deventer & Zwolle
www.dion.nl

 

Tekst: Lucienne Prenger

Naar alle berichten van DION Groep terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.