Unieke vergaderlocatie op Twents landgoed!

5 februari 2020 11:40

Unieke vergaderlocatie op Twents landgoed!

Na de Eerste Wereldoorlog bouwde de Twentse textielfamilie Blijdenstein haar buitenverblijf ‘t Nije Huss op De Wilmersberg. De familie stond erom bekend hun huizen op de mooiste plekken van Twente te bouwen. Het hotel is in eigendom van Ferdinand Fransen (ARKE Reizen).

Vanaf 2011 hebben Boudewijn en Githa van Vilsteren de leiding over De Wilmersberg, waarna er veel veranderingen zijn ingezet. Ze hebben goede medewerkers aangetrokken en hen weten hen te inspireren, zodat gasten zich echt thuis voelen en elke keer weer verrast en verwend worden. Aan die verwennerij dragen chef-kok Ronald Bor en zijn team, met altijd vernieuwende gerechten een belangrijk culinair steentje bij.

De positieve inspanningen hebben eerder geresulteerd in het winnen van de zilveren Dutch Hotel Award en op de reviewsite Tripadvisor behoort De Wilmersberg tot de 25 beste hotels van Nederland. En de toekomst? Boudewijn van Vilsteren: "We blijven ieder jaar vernieuwen. Zo hebben we in 2017 de gehele wellness verbouwd. In 2018 zijn het restaurant en de lounge vernieuwd en dit jaar worden er een aantal Royale kamers gemoderniseerd. Veel gasten van uit Twente, maar ook ver daarbuiten, kunnen er zo van blijven genieten."

Wat gasten van buiten betreft: De Wilmersberg ontving in de afgelopen jaren bijzondere gasten zoals Al Gore en het Nederlands Vrouwenelftal dat op Twentse bodem Europees Kampioen werd.

Mogelijkheden bij De Wilmersberg

De Wilmersberg is een unieke, kleinschalige vergaderlocatie, waar persoonlijke service en kwaliteit voorop staan. Het hotel is geschikt voor vergaderingen, bijeenkomsten en bedrijfsfeesten van één of meer dagen. Er zijn diverse moderne vergaderzalen voor 2- 300 personen met uitzicht op het landgoed van 14 hectare.

 

Wilt u liever buiten op het landgoed vergaderen, dineren of feesten? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

De Wilmersberg beschikt over 59 (grotendeels vernieuwde) hotelkamers. Daarnaast zijn er een fitness, binnenzwembad, sauna, Turks stoombad, jacuzzi. Na een inspirerende dag vergaderen kunt u een gezellige borrel drinken op het terras met het mooiste uitzicht van Overijssel of in de bar. Landgoed De Wilmersberg is goed bereikbaar vanaf de A1, het treinstation van Oldenzaal ligt op 15 wandelminuten. Er is gratis parkeergelegenheid.

Samen met u kijken wij graag naar wat er voor u nodig is om uw zakelijke bijeenkomst tot een groot succes te maken. Natuurlijk met oog voor de toekomst; De Wilmersberg beschikt over Green Key Goud. Het hoogst haalbare duurzaamheid label voor de hotelbranche.

Zie hieronder een impressie van de Wilmersberg!

 

 

Landgoed De Wilmersberg

Rhododendronlaan 7

7587 NL De Lutte

0541 585 555

info@wilmersberg.nl

www.wilmersberg.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.