De lekkerste geschenken die je het liefst zelf wil ontvangen

19 september 2023 14:18

De lekkerste geschenken die je het liefst zelf wil ontvangen

Heb je al nagedacht over hoe je jouw waardering wilt tonen aan je team en zakelijke partners voor het afgelopen jaar? Gastrovino is dé specialist in exclusieve wijn & delicatessen pakketten, die je het liefst zelf wilt ontvangen!

Luxe geschenken voor iedereen

Na een bijzonder jaar betekent een geschenk meer dan alleen een blijk van waardering. Bij de Gastrovino winkels door heel Nederland vindt je met zekerheid het perfecte cadeau. Van wijn en delicatessen tot de leukste keuken- en wijngadgets. Altijd feestelijk verpakt, voor alle budgetten en passend bij iedere smaak. Geweldige Spaanse pakketten, mooie Italiaanse producten, of wijnpakketten uit de meest prestigieuze wijngebieden ter wereld. Wij zorgen voor het ideale pakket voor je personeel en/of relaties, zodat je daar geen zorgen over hoeft te maken. Wat denkt bijvoorbeeld je van borrelpakketten voor de echte Bourgondiërs, wijn- en bierpakketten waar je iedere liefhebber blij mee maakt, of luxe pakketten met kaviaar, zalm en/of truffel.

∙ Benieuwd naar onze geschenkpakketten, delicatessen & wijnen?

Ontdek de wereld van wijnen & delicatessen op onze website: https://www.gastrovino.nl/

∙ Vind de dichtstbijzijnde Gastrovino-winkel bij je in de buurt: https://www.gastrovino.nl/onzewinkels

Liever een pakket op maat?

Zoek de dichtstbijzijnde Gastrovino-winkel bij je in de buurt - hier voegt de lokale ondernemer een persoonlijk tintje toe. Met lokale producten, diepgaande kennis en expertise om het juiste advies te geven. Kwaliteit, flexibiliteit en service staan bij ons altijd centraal. Al onze pakketten worden met zorg en aandacht met de hand samengesteld. Wil je items of geschenken toevoegen met je eigen bedrijfslogo? Geen probleem, wij bieden deze mogelijkheid ook! Je bent van harte welkom in onze winkels. Graag nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek, waarin we alle mogelijkheden met je bespreken. Maak van tevoren even een afspraak, zodat we alle tijd voor je kunnen nemen.

Gastrovino Nederland

Gastrovino Nederland bestaat uit 30 ondernemers door heel Nederland. Onze en je ‘lokale helden’, noemen wij ze ook wel. Elke ondernemer voorziet op zijn/haar locatie in de wijn- en delicatessenbehoeften in de regio. Wijnen en delicatessen worden gezamenlijk geselecteerd en ingekocht, waardoor de ondernemers aangesloten bij Gastrovino Nederland een exclusief assortiment kunnen verkopen. Gastrovino Nederland heeft grote toekomstplannen: het gezamenlijk formuleren, ontwikkelen en uitbouwen van een aansprekend wijn-, delicatessen-, traiteur-, cadeau- én horecaconcept met in totaal 50 vestigingen binnen een aantal jaar. Bij Gastrovino weet je één ding zeker; dat er een wereld aan lekkers op je wacht. De keuze is uitgebreid, de kwaliteit uitstekend en exclusief verkrijgbaar in onze winkels. Met een wijnassortiment van maar liefst 250 wijnen van over de hele wereld, onze eigen Gastrovino Momentum kaas en delicatessen die met de grootste zorg zijn geselecteerd, loop je altijd de winkel uit met iets waar je blij van wordt. Onze ondernemers verspreid door heel Nederland staan voor je klaar om je helpen de perfecte specialiteiten in huis te halen.

Website: https://www.gastrovino.nl/

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.