De drie finalisten van de MVO Award 2019 zijn bekend!

17 mei 2019 10:06

De drie finalisten van de MVO Award 2019 zijn bekend!

Rijk van Nijmegen Uitdaging maakt de drie finalisten van de MVO Award 2019 bekend! Van de zes kandidaten zijn De Duivelsberg, Hotel Credible en Prode door naar de finale. Nieuwsgierig wie de 10de editie van de MVO Award wint? Kom dan naar de uitreiking op maandag 3 juni bij WerkBedrijf Rijk van Nijmegen. Tijdens deze bijeenkomst wordt ook een inspirerende start-up in de spotlights gezet.

Dit jaar presenteert Rijk van Nijmegen Uitdaging met trots drie finalisten.

  • De Duivelsberg, Berg en Dal: “Genieten in het groen” is de slogan. Het pannenkoekenhuis staat midden in de natuur. Daarbinnen is beleving een belangrijk instrument. Vanaf het begin is De Duivelsberg betrokken bij het project ‘Zorgeloos op vakantie’. Zij zetten zich in voor een mooie bosbeleving voor iedereen. Daarnaast is er aandacht voor het welzijn van het personeel waaronder medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt.
  • Hotel Credible, Nijmegen: Met name in de horeca zijn er wereldwijd veel sterk opkomende trends op het gebied van duurzaamheid. Healthify, Circularity en Food polism zijn voorbeelden hiervan. Hotel Credible past deze wereldwijde trends in haar bedrijf toe. Met als resultaat: een bewust duurzame bedrijfsvoering die gedragen wordt door het hele team en door de klanten. Zo wordt duurzaam ook commercieel aantrekkelijk.

  • Prode, Wijchen: Prode is actief in webdesign en online marketing. Zij kiezen bewust voor de lange termijn, zowel in oplossingen als samenwerkingen. Dit laat Prode zien in een bewuste keuze voor een pand vlakbij het station. Maar ook in energiebesparende maatregelen. Duurzame inzetbaarheid is een belangrijk onderdeel van het personeelsbeleid. Maatschappelijke organisaties en goede doelen als het Ronald McDonald Huis, Beat Batten en Wijchen Schaatst kunnen op Prode rekenen. “Ondernemen doe je met en in je omgeving.”

Voor het eerst zijn alle finalisten kleinere MKB-bedrijven.

Het is goed om te zien dat maatschappelijk verantwoord ondernemen echt overal kan. Alle drie de finalisten passen het ‘MVO denken’ toe in hun dagelijkse werk. Steeds gemotiveerd vanuit de directeur of eigenaren van het bedrijf. Niet omdat het moet, maar omdat ze het zelf belangrijk vinden.

U komt toch ook naar de uitreiking van de MVO Award op maandag 3 juni?

Meldt u dan aan via de website . Neem ook een introducé(e) mee. U bent vanaf 17.00 uur welkom bij WerkBedrijf Rijk van Nijmegen. Het officiële programma begint om 17.30 uur en duurt tot ongeveer 19.00 uur.

MVO Award

De MVO Award is een prijs voor hét bedrijf uit de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen dat zich onderscheidt door aantoonbaar maatschappelijk verantwoord te ondernemen en zichtbaar betrokken te zijn bij onze regio. Door de uitreiking van de MVO Award worden bedrijven die – op basis van People, Planet en Profit – bijdragen aan een positief leefklimaat in het Rijk van Nijmegen, in de spotlights gezet.  

Rijk van Nijmegen Uitdaging

Rijk van Nijmegen Uitdaging helpt maatschappelijke organisaties, burgerinitiatieven en het bedrijfsleven samenwerken. Wij brengen vraag en aanbod van materialen, kennis en menskracht met elkaar in contact. Wij moedigen bedrijven aan om maatschappelijk betrokken te ondernemen. En helpen met duidelijke acties de leefbaarheid in de gemeenten Berg en Dal, Beuningen, Heumen, Mook en Middelaar, Nijmegen en Wijchen te verbeteren. 

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met:

Rijk van Nijmegen Uitdaging

Ivonne Tusveld, manager

T 06 - 34 00 04 31

E ivonne.tusveld@rijkvannijmegenuitdaging.nl

terug

Reacties op dit bericht

Reactie plaatsen? Log in met uw account.