De 5 belangrijkste voordelen van een gietvloer op kantoor

24 januari 2023 08:30

De 5 belangrijkste voordelen van een gietvloer op kantoor

Kantoorvloeren moeten aan hoge eisen voldoen: ze worden intensief belopen en zijn bepalend voor een aangename werkomgeving en de uitstraling van een bedrijfspand. Gietvloeren voldoen aan deze eisen. Ze creëren een moderne en strakke look en zorgen bovendien voor een naadloze verbinding tussen verschillende kantoorruimtes. Naast eenheid binnen het kantoor, bieden gietvloeren nog legio andere voordelen. Hier lees je waarom gietvloeren zo geschikt zijn voor kantoorruimtes en wat er zoal mogelijk is.

1. Onderhoudsarm

Omdat gietvloeren naadloos worden aangebracht, krijgt stof en ander vuil geen kans om zich in naden en voegen te nestelen. Daarnaast zijn gietvloeren waterdicht uitvoerbaar. Dit maakt ze zeer onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk reinigbaar. Een gemorst drankje kan eenvoudig worden weggeveegd en laat geen vlekken achter.

2. Hoog gebruikscomfort

Door de flexibele en licht-elastische samenstelling van de gietvloer voelt deze veerkrachtig aan. Dit zorgt voor een prettig loopcomfort. Niet onbelangrijk, er worden immers heel wat meters gemaakt op kantoorvloeren. Ook beschikken gietvloeren over goede warmtedoorlatende eigenschappen. Dit maakt ze uiterst geschikt voor vloerverwarming.

3. Akoestische eigenschappen

De eerdergenoemde licht-elastische eigenschappen maken de gietvloer enigszins geluiddempend. Dit helpt werknemers om comfortabel met elkaar te communiceren en geconcentreerd te werken.

4. Duurzaam

Dankzij hun slijtvaste karakter zijn gietvloeren een duurzame investering. Voor de gietvloeren van gietvloerspecialist TREU interior specials geldt dat uitsluitend hoogwaardige materialen worden gebruikt die een goede kleurechtheid garanderen, zodat je nog jarenlang van je gietvloer kunt genieten.

5. Uiteenlopende designmogelijkheden

Dankzij hun strakke uitstraling passen gietvloeren uitstekend in een modern interieur. Ze zijn uitvoerbaar in nagenoeg alle RAL- en NCS-kleuren. Ook qua designuitvoeringen zijn de vloeren volledig aanpasbaar aan je brandingswensen. Kies bijvoorbeeld voor een prachtig gemêleerd effect, zoals een beton- of marmerlook.

Een gietvloer voor ieder kantoor

Ben je op zoek naar een gietvloer voor kantoor? TREU interior specials helpt je graag bij het selecteren van een hoogwaardige gietvloer die perfect is afgestemd op je gebruikswensen op kantoor.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.