Dagverse kerstpakketten samengesteld naar wens

18 oktober 2022 08:51

Dagverse kerstpakketten samengesteld naar wens

De kerst is in aantocht. De dagen worden kouder, de avonden langer. Iedereen zoekt thuis de gezelligheid op met zijn dierbaren of huisgenoten. Daar hoort een rijk gevulde borrelplank bij met kaasjes, worstjes, nootjes en meer lekkers. Wat sluit daar beter bij aan dan een verrukkelijk kerstpakket gevuld met de meest verse producten?

Kerstpakketten op maat

Ieder bedrijf is uniek en geen werknemer is hetzelfde. Hierdoor is het fijn dat een kerstpakket goed aansluit bij ieders persoonlijke wensen. Bij het samenstellen van een Zuivelhoeve kerstpakket is er veel te kiezen binnen ons ruime assortiment. Denk aan een uitgebreide keuze binnenlandse en buitenlandse kazen, worsten, noten, tapas en vele andere delicatessen.

Om het keuzeproces te vereenvoudigen hebben wij aan de hand van een aantal thema’s een selectie pakketten zorgvuldig samengesteld. Geniet je het liefst van lekkernijen van eigen bodem? Ga dan voor een Hollands of Boerderij pakket. Past iets origineels beter bij jou? Dan is een Mediterraans pakket wellicht een leuk idee De inhoud van de pakketten zijn echter flexibel. De lokale Zuivelhoeve ondernemer denkt graag mee om het allerleukste pakket samen te stellen op basis van de aangegeven wensen. Zo zit er altijd voor iedereen wat tussen!

Het oog wil natuurlijk ook wat. Onze borrelboxen, borrelplanken of tassen zijn te personaliseren door bedrukking of gravering. Dit maakt het mogelijk om een pakket samen te stellen, dat volledig is vormgegeven is in de huisstijl van jouw bedrijf. Benieuwd naar een voorproefje van alle mogelijkheden die Zuivelhoeve te bieden heeft? Bekijk dan nu onze pagina over kerstcadeaus ter inspiratie!

Wie wij zijn en waar wij voor staan

Meer dan 40 jaar en meer dan 80 winkels verder werken wij nog steeds aan dat ene doel: mensen blij maken met lokale en lekkere producten, die een sterke verbinding hebben tot de bron. Ondanks onze sterke groei zijn onze waarden niet veranderd. De basis van toen is nog steeds de filosofie van nu.

Bij al onze Zuivelhoeve winkels staan de volgende kernwaarden centraal:
● Lokaal & origineel
● Vers & rechtstreeks van de bron
● Persoonlijk & op maat
● Kennis & kunde
● Kwaliteit voor iedereen

Geniet intens deze kerst!

Wij zijn pas tevreden wanneer een klant, een blije en tevreden klant is. Iedere seconde van elke dag doen wij onze uiterste best om de hoogste kwaliteit te leveren. Door dit na te streven wordt onze inzet op dit moment beloond met een gemiddelde van 9,1, iets waar wij ongelofelijk trots op zijn. Ook dit jaar hebben wij alle voorbereidingen getroffen om alle werknemers en relaties een prachtig pakket te kunnen aanbieden.

Geïnteresseerd?

Veel klanten, met uiteenlopende wensen variërend van een paar relatiegeschenken tot duizenden kerstpakketten, gingen je voor. Wil je er zeker van zijn dat jouw geschenk tijdig wordt ontvangen? Wacht dan niet te lang en neem direct contact op met een van onze lokale winkels of bekijk het beschikbare aanbod op de Zuivelhoeve webshop.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.