CFO Capabel lanceert Quick Cash Scan

14 april 2020 14:37

CFO Capabel lanceert Quick Cash Scan

We beleven met z’n allen de ergste crisis ooit. Veel MKB-ondernemers zien de komende maanden met angst en beven tegemoet. Want hoe houdt u uw bedrijf overeind, hoe houdt u de cashpositie onder controle en hoe koopt u tijd? Cash is immers de brandstof van uw bedrijf! Door inzicht te krijgen in hoe u er nu voorstaat, wat de te verwachten invloed is van de coronacrisis op uw onderneming en hoe u hier het beste mee om kunt gaan, kunt u zich over enkele maanden hopelijk weer (her)oriënteren op groei. Speciaal voor MKB-ondernemers hebben wij daarom de Capabel Quick Cash Scan ontwikkeld.

Wat houdt de Capabel Quick Cash Scan in?

Het doel van de Capabel Quick Cash Scan is uw cashpositie veiligstellen. Daarvoor is inzicht nodig om te kunnen sturen. De Quick Cash Scan is een maatwerkanalyse die u binnen 48 uur inzicht geeft in de te verwachten financiële situatie, aangevuld met concrete adviezen om de situatie op de korte termijn te verbeteren.

Wat levert de Capabel Quick Cash Scan u op?

Naast rust, overzicht en inzicht biedt de Capabel Quick Cash Scan het volgende:

  • Prognose van het resultaat en uw liquiditeit (op maandbasis, voor de komende 6-12 maanden).
  • Inzicht in de factoren die uw liquiditeitspositie blijvend kunnen beïnvloeden.
  • Inventarisatie van de opties om uw liquiditeit veilig te stellen.
  • Overzicht van welke ondersteuningsmaatregelen van overheden en banken u kunt benutten.

Wat zijn de kosten van de Capabel Quick Cash Scan?

Elke CFO Capabel-partner is zelf ook ondernemer. We vinden dat we deze crisis vooral samen te lijf moeten gaan. Profiteer daarom nu van ons ‘crisisaanbod’: in plaats van € 750,- investeert u slechts € 375,- in het uitvoeren van de Capabel Quick Cash Scan.. Uw voordeel bedraagt dus 50%!

Interesse? Ga naar https://www.cfocapabel.nl/financieel-management-bedrijven/capabel-quick-cash-scan/  een lees hoe de Capabel Quick Cash Scan werkt en vraag de scan aan.

Nieuwsgierig naar de ervaringen van onze klanten? Ga naar https://www.cfocapabel.nl/over-cfo-capabel/klanten-cfo-capabel/

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.