Buddee: HR & salaris software voor het MKB

26 mei 2023 09:31

Buddee: HR & salaris software voor het MKB

Het beheer van Human Resources en Salarisadministratie een heel belangrijk onderdeel van een bedrijf. Met gestroomlijnde HR en salarisadministratie oplossingen worden ondernemers en HR managers ontzorgd van repetitieve HR zaken. Het MKB vormt een belangrijke pijler van de economie, maar vaak beschikken deze bedrijven niet over de middelen om geavanceerde HR-systemen toe te passen. Hier komt Buddee in beeld! Buddee is gespecialiseerd in het leveren van geavanceerde HR- en salarissoftware oplossingen die specifiek zijn ontworpen  voor het MKB. 

Wie is Buddee? 

Buddee is in 2020 opgericht door Rob Tonen, Jasper Lammertink en Jean-Luc Bonier. Toen de oprichters nog voor internationale bedrijven werkten merkten ze dat in Amerika MKB bedrijven succesvolle HR- en salarisprocessen hadden gedigitaliseerd maar dat hier in Nederland nog geen vergelijkbare oplossing voor was. Om deze reden hebben ze zelf een platform ontwikkeld om dit proces voor het MKB te stroomlijnen. Het MKB wordt efficiënter met behulp van het platform doordat alle processen en administratie rondom HR, zoals salarisadministratie en employee benefits, worden gestroomlijnd en ingericht.

Wat doet Buddee? 

Buddee gelooft dat HR en salarisadministratie bij elkaar horen. De twee volgen elkaar direct op. Daarom biedt Buddee ondernemers ook salarisadministratie aan naast het HR-platform. Omdat er een integratie is met de HR-tool kunnen klanten gemakkelijk de nodige salarisgegevens invullen. De rest van de stappen worden door Buddee geregeld. Buddee heeft een gebruiksvriendelijk en flexibel HR-platform gecreëerd met een digitale personeelsdossiers, verlof- en verzuimmanagement, document- en contractbeheer, salarisadministratie, urenregistratie en nog veel meer andere functies. Hierdoor kunnen ondernemers zich focussen op hun belangrijke taken en worden directe en indirecte kosten bespaard. 

Welke oplossingen biedt Buddee? 

Doordat Buddee gebruikmaakt van de unieke combinatie en integratie van HRM, Salarisadministratie, Benefits en Legal maken ze het eenvoudiger voor MKB’ers om te voldoen aan de wet- en regelgeving op het gebied van HR en loonheffingen. Daarnaast realiseert Buddee meetbare kostenverlaging en tijdsbesparing voor MKB’ers en hun werknemers. Ook helpt het bedrijven slagvaardiger en concurrerender op de arbeidsmarkt te staan. Als laatste zorgt het voor tevreden en productieve medewerkers in de organisatie. 

Conclusie  

Buddee is een innovatief bedrijf dat MKB-bedrijven voorziet van geavanceerde HR- en salarisadministratie oplossingen. Met een gebruiksvriendelijke interface, een scala aan functies en de flexibiliteit om mee te groeien, stelt Buddee het MKB in staat om hun HR-processen te stroomlijnen en efficiënter te werken. Door gebruik te maken van Buddee, kunnen MKB-bedrijven zich concentreren op hun kernactiviteiten, wetende dat hun HR- en salarisadministratie in goede handen is. Buddee is de perfecte partner voor het MKB om hun HR-beheer naar een hoger niveau te tillen en succesvol te groeien in de steeds veranderende zakelijke wereld . 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.