Beveilig je pand en houd inbrekers buiten

4 mei 2020 14:37

Beveilig je pand en houd inbrekers buiten

Als ondernemer is het belangrijk om je bedrijf goed te beveiligen. Je wilt natuurlijk inbraken voorkomen. Dit kan gedaan worden door middel van het installeren van een alarmsysteem. Ben je op zoek naar een professioneel alarmsysteem? Dan ben je bij Jaggs Alarm op het juiste adres. Bij hen vind je het Ajax alarmsysteem, nummer één in Europa en is grade twee gecertificeerd: hoogst haalbare voor een draadloos alarmsysteem. Benieuwd naar het Ajax alarmsysteem? Lees dan verder.

Ajax alarmsysteem beschermt je bedrijf

Wanneer je het pand verlaat, wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je kantoor veilig is. Het zou natuurlijk erg vervelend zijn als er wordt ingebroken en er duur apparatuur wordt gestolen. Om die veiligheid en zekerheid voor je te creëren, heeft Jaggsalarm de oplossing; namelijk het Ajax alarmsysteem. Het Ajax alarmsysteem is van gecertificeerde kwaliteit en heeft ook nog eens een prachtig design die bij bijna elk interieur past. Daarnaast is het alarmsysteem draadloos waardoor je geen last hebt van lelijke draden. Er is een zwaar beveiligde verbinding tussen de componenten, het systeem, de smartphone en de meldkamer. Met het Ajax alarmsysteem is het voor de inbrekers onmogelijk om onopgemerkt weg te komen! Naast kantoorpanden heeft Jaggsalarm al enkele zeer grote projecten verzorgd, waaronder parkeergarages, restaurants en ga zo maar door.

Alarmsysteem gekoppeld aan je smartphone

Het Ajax alarmsysteem is zeer gemakkelijk te koppelen aan de app op je smartphone. Hier zitten meerdere voordelen aan. Wanneer het Ajax alarmsysteem afgaat in je kantoorpand, krijg je een melding op je smartphone. Hierdoor kun je meteen actie ondernemen. Je bent op de hoogte van de situatie waardoor je een veilig gevoel creëert voor jezelf en je medewerkers. Daarnaast kan je het alarm ook via de smartphone beheren: je kan het alarm zelf aan en uitzetten wanneeren waar je wilt. Het systeem heeft een draadloos bereik van 2000 meter. Wanneer het alarm afgaat wordt er niet alleen een melding in de app gemaakt, maar ook in de meldkamer. Een meldkamer abonnement is mogelijk voor particulieren en zakelijk.

Hikvision beveiligingscamera’s koppelen

Bij Jaggsalarm kan je niet alleen een alarmsystemen kopen, maar ook beveiligingscamera’s. Zo verkoopt Jaggsalarm de Hikvision beveiligingscamera. Deze beveiligingscamera is uitstekend te koppelen aan het Ajax alarmsysteem. Wanneer je de Hikvision beveiligingscamera koppelt aan je Ajax alarmsysteem, heb je de daders 100 % op beeld en dus ook genoeg bewijst voor de politie. Momenteel is Hikvision marktleider in beveiligingscamera’s. Van kwaliteit ben je verzekerd!

Over Jaggsalarm

De medewerkers van Jaggsalarm zorgen er dagelijks voor dat je huis, pand garage etc. gegarandeerd is van veiligheid. Maandelijks worden er producten verkocht door Jaggsalarm in de gehele Benelux! Of het nou gaat om zakelijk of particulier, Jaggsalarm verzorgt alle markten. In Almere vind je de showroom van Jaggsalarm. Hier staan de medewerkers voor je klaar om je verder te helpen bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast kan je het Ajax alarmsysteem met eigen ogen komen bekijken!

terug

Reacties op dit bericht

Reactie plaatsen? Log in met uw account.