Ben jij onze nieuwe communicatieadviseur voor een betere wereld?

24 september 2021 08:46

Ben jij onze nieuwe communicatieadviseur voor een betere wereld?

BBK/Door Vriendschap Sterker is het creatieve communicatiebureau voor een betere wereld. Wij maken campagnes, concepten en middelen voor organisaties en bedrijven die een positieve impact hebben op de samenleving. Dat doen we al 50 jaar. Wij werken met een team van bevlogen communicatiespecialisten vanuit de Posthoornkerk in Amsterdam. Wij zetten onze creatieve kracht en communicatie-skills in voor Rijkswaterstaat, RVO, ministeries, maatschappelijke organisaties, goede doelen, branche- en belangenorganisaties en duurzame bedrijven. Ook hebben wij een aantal eigen projecten waarmee we rechtstreeks een bijdrage leveren aan een betere wereld.

Om nóg meer impact te kunnen maken zoeken wij een: communicatieadviseur

Profiel

Je wil dat je werk meer oplevert dan brood op de plank. Dat wat je doet bijdraagt aan een mooie toekomst van planeet aarde. Je hebt een universitaire achtergrond en meer dan 5 jaar ervaring met communicatie. Bij bureaus of aan klantzijde. (En liefst beiden.) Je bent uitgegroeid tot een communicatieadviseur/strateeg die weet hoe je de vraag van klant doorvertaalt naar rake communicatie. Je weet hoe je het gedrag van mensen kunt veranderen. Welk verhaal je met welke middelen aan wie moet vertellen. Hoe je communities bouwt en inzet om het doel van de opdrachtgever te bereiken. Je vindt het leuk om via pitches en aanbestedingen nieuwe opdrachten binnen te halen. Ook kan je ideeën om klantgroepen te benaderen uitwerken in concrete proposities. Je geniet van een dynamische bureauomgeving met eigenwijze millenials, onstuurbare creatieven en veeleisende klanten.

Herken je jezelf in deze omschrijving? En zie je kansen bij BBK/Door Vriendschap Sterker? Stuur een mail, vlog of iets anders naar Liset van Doorn en Marc den Hertog

l.vandoorn@doorvriendschapsterker.nl (0681 111 303)

m.denhertog@doorvriendschapsterker.nl (0624 673 683)

Haarlemmerstraat 124a

1013 EX Amsterdam

020 – 305 94 44

info@doorvriendschapsterker.nl

www.doorvriendschapsterker.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.