Balans tussen mens en organisatie

17 juli 2017 12:21

Balans tussen mens en organisatie

HypoVisie Twente vult alle wensen en behoeften in op het gebied van goed werkgever- en werknemerschap, alsook op het gebied van meer balans tussen mens en organisatie.

Ook wanneer bij u, als ondernemer en bedrijf, de omzet alsmaar stijgt, zijn er toch nog aandachtspunten voor de organisatie om uw medewerkers te kunnen (blijven) excelleren en daarmee de concurrentiepositie in uw branche te bestendigen of nog meer te versterken.Van groot belang is ook om uw medewerkers de mogelijkheid aan te bieden zich verder te ontwikkelen en te conformeren aan de bedrijfsvoering filosofie en cultuur van uw bedrijf. Maar ook om uiteindelijk zichzelf te verrijken met vaardigheden en gedragingen van een goede werknemer (gecertificeerd) en daarmee ook kansen op de arbeidsmarkt te vergroten bij eventueel werk naar werk trajecten (intern en extern).

Effectief leiderschap

Ook voor leidinggevenden biedt HypoVisie Twente coaching en training aan voor goed en effectief leiderschap, de docenten en instructeurs worden afgestemd op de branche, spreken dezelfde taal en zijn bekend met de branche– en bedrijfscultuur en gebruikelijke omgangsvormen.

Naast deze interne bedrijfsvoering gerelateerde onderwerpen, bieden ze ook ondersteuning op sociaal– en maatschappelijk gebied en faciliteren zij organisaties en bedrijven die een bijdrage willen leveren aan bijvoorbeeld werkgelegenheid voor Wajong uitkeringsgerechtigden door hen een kans te bieden actief deel uit te laten maken van de maatschappij en samenleving.

Vertrouwenspersoon

Via de deskundige begeleiding van HypoVisie kunnen bedrijven aan dit werkverband gestalte geven. Maar ook worden geadviseerd over welke voordelen dit heeft voor de werkgever. Een goede werkgever biedt haar medewerkers de mogelijkheid aan om een vertrouwenspersoon te raadplegen dan wel een eerste aanspreekpunt te hebben bij vormen van ongewenst gedrag, zoals pesten, seksuele intimidatie, discriminatie en agressie. Het is prettig als een getroffen werknemer met zijn problemen terecht kan bij een vertrouwenspersoon binnen het bedrijf. HypoVisie Twente faciliteert bedrijven en organisaties in deze dienstverlening en belangrijke functie.

Teambuildingdagen

Ook het organiseren van teambuildingdagen behoort tot de dienstverlening die zij aanbieden. Waarbij hun netwerk zo groot en divers is dat zelfs een dag bij Defensie voor uw medewerkers tot de mogelijkheden behoort. Op verzoek maken ze een programma waarbij uw medewerkers zowel mentaal als fysiek worden uitgedaagd en verschillende activiteiten aangeboden krijgen. Minimaal twee trainers/coaches van HypoVisie Twente zullen dit traject begeleiden.

Een overzicht van enkele producten en dienstverlening:

- cursus/training ‘Goed werknemerschap’ (gecertificeerd)

- advisering en audit: ‘Goed Werkgeverschap’ (gecertificeerd)

- opzetten kwaliteitsmanagementsysteem, ISO 9001. Het doel van het kwaliteitsmanagementsysteem is om de organisatie gericht bezig te laten zijn met continu verbeteren om zo de tevredenheid van klanten te verhogen

- training en coaching ‘Effectief leiderschap’

- inzet Wajong uitkeringsgerechtigden (1-2) met externe deskundige begeleiding

- vertrouwenspersoon (extern)

- teambuildingdag bij Defensie (Groene dag)

HypoVisie adviseert en informeert u vrijblijvend over de mogelijkheden en maatwerkprojecten. «

HypoVisie

www.hypovisie.com

Fotografie: René Fokkink

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.