Autoverhuur Bultman introduceert zijn eerste Elektrische huur auto.

26 mei 2020 08:57

Autoverhuur Bultman introduceert zijn eerste Elektrische huur auto.

Onder het label B.G.E (Bultman Goes Electric) blijft Autoverhuur Bultman ook in deze tijd innoveren.

“Door nu de tijd er voor nemen om te investeren in een elektrisch wagenpark, staan we straks direct klaar als Nederland weer back in business is” Aldus Dave Bultman. Altijd al eens een elektrische auto willen uitproberen? Dan is dit je kans! Met de komst van de Buurt-Deelauto in Apeldoorn is de stap gezet naar verdere elektrificatie van het wagenpark voor de verhuur.

Het nieuwste parade paardje van Bultman is de elektrische MG, deze is uitgevoerd met de WeGo-Car-sharing app waardoor de auto 24/7 te reserveren en te huren is. Dit kan al per uur en is inclusief zijn actieradius.  Dus volle accu mee een na de huur gewoon weer aan de laadpaal bij Bultman. “We hebben vorig jaar onze hele dak voorzien van meer dan 200 zonnepanelen” verteld Dave,  die de auto in 40 minuten weer van energie voorziet, klaar voor de volgende rit zal ik maar zeggen!”

Komende maand word het programma uitgebreid met een kleine elektrische bestelauto en later dit jaar komt er een grote elektrische bestelbus in de vloot voor het grotere werk. Deze auto’s zullen ook uitgevoerd worden met de  Carsharing app waardoor je ten alle tijden kunt  reserveren en ophalen zijn zonder tussen komst van een medewerker. 24uue per dag.

Nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen, naast de vertrouwde persoonlijke service voor de verhuur en de sleutel uitgifte kluis , is dit een nieuwe manier voor het verhuren van bedrijfswagens. Hiermee hoopt Bultman voor ieder mobiliteit probleem een juiste oplossing te kunnen bieden.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.