Ausems brengt brede expertise met nieuwe partners Mattijs Boer en Jeroen Radsma

2 juli 2021 12:05

Ausems brengt brede expertise met nieuwe partners Mattijs Boer en Jeroen Radsma

Vanaf April 2021 sluiten Mattijs Boer en Jeroen Radsma als partners aan bij Ausems Vastgoed in Arnhem. Ausems is sinds de oprichting in 2009 door Dick Ausems tot een groep specialisten gegroeid, met maatwerk in zowel technisch als strategisch vastgoed advies en beheer.

Na een aantal jaar als zelfstandige, en later met personeel, te hebben gewerkt, is het samen verder bouwen van Ausems een logische volgende stap. Een avontuur dat bij elk van de heren al een tijdje genesteld bleek te zitten. Mattijs werkte zo’n 6 jaar bij Kruse & Lampo Vastgoed management als Technisch manager. Met een technische scholing als fundament ontwikkelde Mattijs zich verder uit tot een strategisch adviseur met het eelt op de handen.

“Mijn avontuur als zzp’er begon ik als technisch manager en adviseur, veelal voor institutionele beleggers en particuliere eigenaren. In 2008 werkte ik aan (opdrachtgever en project), waar Dick het beheer deed. En toen het project af liep, zag ik de kans om zelfstandig door te starten. Het idee om iets zelfstandigs op te bouwen was er bij mij al langer. Zelfstandig, maar niet alleen.”

Want ondanks dat hij vaak met bekende collega’s als Dick werkte, werkte hij het liefste structureel samen met experts als hijzelf. En dat gaat verder dan de ambitieuze projecten. “Ik miste het teamgevoel. De borrel op de vrijdagmiddag, het kunnen sparren met gelijken. Ad hoc inspringen bij opdrachtgevers is direct waarde toevoegen, maar ik wil ook iets opbouwen.”

“Wat mij altijd heeft aangesproken aan Dick, en dus ook aan Ausems, is de doelgerichte eenvoud in zijn aanpak. Deze transparantie en eerlijkheid maakt dat weten wat we aan elkaar hebben, ook op zakelijk niveau. We snappen beiden waarom we dit doen en waarom we het zo doen.”

Als RICS gecertificeerd inspecteur met ruime ervaring op portefeuille-niveau was Jeroen op zoek naar een plek om al zijn kwaliteiten in te kunnen zetten. Samen met een hecht team. “Ik wilde een omgeving waar ik meer dynamiek had en verder kon groeien op management- niveau. En dit is de soort groei die Dick ook voor ogen had.”

Met deze combinatie van technisch beheer en management, zijn beiden heren van een zeldzaam soort. En soort zoekt soort. “In het begin gingen wij met elkaar in gesprek over ons werkveld en hoe wij onszelf zagen groeien als experts. En ook hier bleken wij elkaar goed aan te vullen.” Jeroen werkte o.a. als asset manager bij Equity Estate en Sr. bouwkundig adviseur bij SGS. Daarnaast deed hij het technisch beheer van de Chalet en Mayfield portfolios. En voor hem was dit het juiste moment om aan te sluiten bij Ausems.

“Dick vertelde waarom hij wilde groeien en welke richtingen hij voor zich zag. Na 12 jaar zelfstandig ondernemer had hij een helder beeld van hoe hij duurzaam verder wilde groeien als bedrijf. Ik zag hier een sterk en gezond fundament staan, met voor mij genoeg mogelijkheden om hier op voort te bouwen.”

Ausems Vastgoed startte in 2009 onder Dick Ausems. Met zowel een opleiding tot ingenieur als werkervaring als asset manager, was Dick al vanaf het begin geïnteresseerd in het raakvlak tussen de twee. Met meerdere jaren ervaring als commercieel asset manager en technisch adviseur besloot Dick in 2009 om zelfstandig verder te gaan.

“Ik zag binnen het vastgoed, en vooral beheer en onderhoud, veel kansen om ons werk efficiënter, beter en een stukje mooier te maken. Jeroen en Mattijs delen dit kritische optimisme, maar ook de constructieve houding. We willen oplossingen maken.” “Vele handen maken natuurlijk licht werk, maar de juist handen maken mooi werk.” Met Jeroen als ervaren bouwkundig TDD’er en Mattijs als projectleider en brandveiligheidsadviseur, heeft Dick de juiste handen erbij. Hun expertise en ruime ervaring sluit naadloos aan bij het fundament van Ausems. “Daarom voelt het als een natuurlijke stap om samen verder te varen onder eenzelfde vlag. “

Met een team van 6 man heeft Ausems Vastgoed de kennis en kunde in huis om de complexe vraagstukken te vertalen naar praktische stappen. Lees meer over hun aanpak en portfolio op www.ausemsvastgoed.nl.

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.