Anti Covid-19 materialen

6 mei 2020 09:24

Anti Covid-19 materialen

Als ondernemer kun je niet stil blijven zitten, dat zit nou eenmaal niet in je genen. Je eerste impuls bij een crisis is de schouders eronder en aanpakken! Zorgen dat je de zaken vanuit een ander perspectief bekijkt en daarnaar handelen, je creativiteit de vrije loop laten… Je wilt niet afwachten en toekijken hoe je zorgvuldig opgebouwde bedrijf onderuit gaat.

Sinds het begin van de Corona crisis houden veel bedrijven de hand op de knip, dat moet ook wel en dat is ook heel begrijpelijk. Voor ons betekent dat ook minder werk. Gevelreclames, autobeletteringen, interieur- en beursmaterialen, allemaal klussen die normaal gesproken gewoon gepland zouden worden, staan nu on-hold of worden helemaal geannuleerd.

Tijd om te schakelen en onze creativiteit in te zetten, daar zijn we tenslotte goed in! Wat kunnen we nog wel? Dat betekent, goed kijken waar nu wel behoefte aan is en meedenken met huidige én nieuwe klanten. Wat hebben zij nodig om straks goed te kunnen functioneren binnen de 1,5 meter samenleving? En wat kunnen wij doen om ze te helpen en zo zelf ook weer brood op de plank te krijgen.

Daarom hebben wij in allerlei soorten en maten stickers, posters en bordjes ontwikkeld zodat iedereen in zijn of haar bedrijf de communicatie en maatregelen helder heeft voor het personeel en de klanten. Check onze site! We hebben het, na een hele rustige periode, nu gelukkig weer wat drukker. Volledige omzetten levert het nog niet op maar hé we gaan gewoon weer creatief denken.

We hebben inmiddels ook transparante balieschermen en werkplekafscheidingen ontwikkeld en we blijven kijken welke materialen onze klanten daarnaast nog meer nodig hebben. Bijvoorbeeld desinfectiezuilen met een handgel pomp, handig als dat ook gelijk meebesteld kan worden toch...

Zo pakken we de kansen die we zien en helpen tegelijkertijd onze klanten, een duidelijke win win situatie!

Als u vragen heeft dan kunt u ons uiteraard altijd bellen, appen of mailen. We staan voor u klaar!

Koelewijn Reclame

Industrieweg 13b

1521 NC  Wormerveer

Nederland

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.