Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

20 oktober 2020 09:10

Als je blijft doen wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg

In een snel veranderende wereld wordt er veel van jou gevraagd. Het vraagt om een wendbare stijl van leidinggeven aan jezelf - zien wat er nodig is en dan ook nog het vermogen hebben om hierop in te spelen. Die wendbaarheid en het vertrouwen in jezelf komt het best naar voren als je luistert naar je eigen innerlijke kompas. Wat zijn je drijfveren, je krachten, waar krijg jij energie van en waar wil je naartoe (waar wil jij echt voor vechten)?

Dit duidelijk krijgen is niet altijd even makkelijk. En het kan soms helpen om naar je eigen patronen te kijken door de bril van iemand anders. Iemand die jou energie geeft. Die helpt om houding, gedrag en inzichten te spiegelen, te reflecteren, je positief te confronteren en in staat is jou te inspireren. En die jou helpt bij het nóg meer vertrouwen van jezelf en je goed voelen.

YOU Company helpt jou hierin door coaching met verrassend goed resultaat. Eén-op-één coaching waarbij we samen op zoek gaan naar effectieve en ineffectieve patronen in denken en doen. We spiegelen, confronteren en bekrachtigen (nieuwe) denkwijzen, zodat er meer zelfvertrouwen ontstaat. Veranderingen worden vanaf dag één toegepast. Een organisch proces want na verloop van tijd komen de veranderingen meer en meer in je systeem.

En waar kun je dit beter doen dan buiten in de groene natuur? Buiten zijn geeft je frisse energie en je voelt letterlijk de ruimte. Het herorganiseren van je brein en het sterker maken van je innerlijk kompas komt in een versnelling door de rust en groene energie van de natuur. Onze coaching is dus letterlijk en figuurlijk verfrissend anders!

Gun jezelf dit traject en stap uit je comfort zone. Iedereen is gebaat bij ontwikkeling! Jij, je team, je werkgever, je klanten, je relatie én… wat denk je van jouw gezondheid? Positieve energie en je goed voelen is de basis voor groei en ontwikkeling. De coaches van YOU Company helpen je graag!

Telefoon 085 - 1300 925

www.youcompany.eu/coaching-you

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.