Alle verpakkingsmateriaal van één bedrijf; wel zo efficiënt

14 september 2021 11:52

Alle verpakkingsmateriaal van één bedrijf; wel zo efficiënt

Voor ondernemers die regelmatig verpakkingsmateriaal nodig hebben voor uiteenlopende producten is het prettig als ze hiervoor bij één en dezelfde leverancier terecht kunnen. Een aanbieder met een groot assortiment waarbij je de benodigde producten online kunt bestellen, bedrukken en snel kunt laten verzenden.

Verpakkingshop.nl biedt die mogelijkheid. Dat is een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke webshop die ontwikkeld is door Brabo Verpakking te Breda, een verpakkingsgroothandel die al meer dan 30 jaar succesvol is op de verpakkingsmarkt. Doordat Brabo Verpakking rechtstreeks importeert en dus geen gebruik maakt van de tussenhandel, kunnen zij verpakkingsmaterialen en verpakkingen tegen lage prijzen aanbieden.

Het assortiment dat Verpakkingshop.nl aanbiedt, is bijzonder breed. Het maakt dus niet uit in welke branche u werkzaam bent; voor elke activiteit is er geschikt verpakkingsmateriaal voorhanden. Of het nu industriële activiteiten betreft of om een broodjeszaak gaat, een kledingwinkel of een dierenspeciaalzaak. De website is zo opgezet dat het heel eenvoudig is om binnen het ruime assortiment te zoeken op branche of op soort verpakking.

Duurzame verpakkingen

Gebruikt u veel verpakkingsmateriaal, maar wilt u het milieu daar niet te veel mee belasten? Kies dan, net als steeds meer ondernemers, voor biologisch afbreekbare verpakkingen en producten. Deze zijn minder schadelijk voor de natuur. Zo laat u uw klanten zien dat de zorg voor het milieu bij u hoog op de agenda staat.

Verpakkingshop.nl heeft ook een uitgebreid assortiment aan milieuvriendelijke verpakkingen en producten. De online catalogus biedt de mogelijkheid om in één oogopslag te zien welke verpakkingen geschikt zijn voor de beoogde toepassing. Zo staat in de legenda precies van welk materiaal de duurzame verpakking gemaakt is en waarvoor dit milieuvriendelijke materiaal geschikt is.

Het aanbod aan biologisch afbreekbare producten is daarbij ook nog eens heel divers. Denk aan producten als biologisch afbreekbaar bestek van CPLA of borden van suikerriet. Of aan cateringschalen van palmblad of saus- en amusebakjes van papier. Ook snackbakjes van bagasse of suikerriet en karton zitten in het assortiment. Voldoende mogelijkheden dus om waar mogelijk over te schakelen op minder milieubelastende producten.

Bestellen is heel eenvoudig

Na het plaatsen van een online bestelling wordt deze in principe binnen drie dagen bezorgd. Vanwege actuele coronamaatregelen kan er wel sprake zijn van afwijkende levertijden. Maar klanten kunnen er ook voor kiezen om hun bestelling zelf op te halen bij de vestiging in Breda. Dan zijn er uiteraard geen verzendkosten. Sinds enkele jaren beschikt Brabo Verpakking over een gigantisch magazijn in deze stad om op elk moment van de dag te kunnen voldoen aan de vraag. Op deze locatie kan het bedrijf haar goede positie en naam in de verpakkingsbranche verder bestendigen en uitbouwen.

terug

Reacties op dit bericht

Reactie plaatsen? Log in met uw account.