Actie: gratis een professionele Linkedin profielfoto laten maken

25 oktober 2017 14:07

Actie: gratis een professionele Linkedin profielfoto laten maken

De arbeidsmarkt trekt aan, vacatures worden minder snel ingevuld en kandidaten worden schaars.  Deze tendens van de hedendaagse arbeidsmarkt vraagt om een andere manier van werken. Werkend Nederland maakt veel gebruik van LinkedIn en is een krachtig gereedschap waarmee ook Olympia Uitzendbureau Rijswijk werkt om ons netwerk uit te breiden en te onderhouden. Een professionele uitstraling is hierbij onmisbaar, niet alleen voor ons maar ook zeker voor (potentiele) opdrachtgevers, werkgevers en kandidaten

Een profielfoto is bepalend voor de eerste indruk aangezien dit het eerste is wat gezien wordt en opvalt. Een goede indruk laat je pas ècht goed achter als je een professionele, zelfverzekerde profielfoto op je LinkedIn account hebt. Ondernemer Marieke Jager van Olympia Uitzendbureau Rijswijk: “Wij richten ons op zowel MBO als HBO vacatures. Bij het werven van kandidaten doen we continu onderzoek, samen met de Intelligence Group (het onderzoeksbureau van Nederland gespecialiseerd in arbeidsmarktonderzoek en -analyse, en recruitmentvraagstukken). Deze onderzoeken verrijken we met de data van al onze (digitale) wervingsactiviteiten. Dit leert ons veel over zoekgedrag, bronnen en effectiviteit van ingezette wervingsinstrumenten.

Een van de dingen die wij hebben geleerd is dat LinkedIn steeds belangrijker wordt om in contact te komen - en te blijven - met professionals waar onze klanten en werkgevers naar op zoek zijn. Ook hebben wij gemerkt dat door het aantrekken van de arbeidsmarkt , kandidaten kritischer kijken naar de organisatie toe waar zij tewerk gesteld worden. Onderscheiden in professionaliteit wordt dus ook voor werkgevers steeds belangrijker

Tijdens de inzet van onze wervingsactiviteiten en het onderhouden van contact met zowel werkgevers als kandidaten op LinkedIn, stuiten wij geregeld op amateuristische profielfoto’s. Dit heeft ons doen besluiten om een ieder de mogelijkheid te geven dit gratis te veranderen in samenwerking met Olympia Uitzendbureau Maassluis. Eerder dit jaar hebben wij deze actie ook georganiseerd; dit was een doorslaand succes en de beschikbare plaatsen waren binnen no-time ingevuld. Werkgevers en kandidaten geven wij daarom 23 en 24 november opnieuw de kans om een nieuwe profielfoto te laten maken door een professionele fotograaf.

Heb jij nog geen goede profielfoto of is het tijd voor een nieuwe foto? Laat deze kans dan niet schieten en meld je aan via deze link.

Wanneer?

Donderdag 23 november 15:00 - 19:00 uur

Vrijdag 24 november 15:00 - 19:00 uu

Locatie

Donderdag 23 november Olympia Uitzendbureau Rijswijk, Laan van Vredenoord 33 in Rijswijk

Vrijdag Olympia Uitzendbureau Maassluis, Wagenstraat 1 in Maasslui

Laat zien wie je bent en meld je aan. Wacht niet te lang want het aantal plaatsen is beperkt

Olympia Uitzendbureau Rijswijk

Laan van Vredenoord 33

rijswijk@olympia.nl

https://www.olympia.nl/U-437/Olympia-Uitzendbureau-Rijswijk

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.