4,4 miljoen euro aangevraagd voor overbruggingsfinanciering

11 mei 2020 11:01

4,4 miljoen euro aangevraagd voor overbruggingsfinanciering

Flevolandse bedrijven hebben 4,4 miljoen euro aangevraagd voor de COL. Dat is een Corona OverbruggingsLening voor startups, scale-ups (een bedrijf dat al een aantal jaren bestaat en inmiddels een flinke omzet heeft) en innovatieve mkb’ers. Er is maar 1,8 miljoen beschikbaar voor onze provincie.

Bij Horizon, de regionale ontwikkelingsmaatschappij die voor Flevoland deze regeling uitvoert, zijn er tot nu toe 11 aanvragen binnengekomen. Horizon gaat in de komende periode beslissen wie wel of niet in aanmerking komt voor het noodkrediet.

Voor heel Nederland is er 100 miljoen euro beschikbaar. Maar dat is bij lange na niet genoeg. In totaal zijn er aanvragen binnengekomen voor 500 miljoen euro.

WhatsApp ons!

Heb jij een tip of opmerking? Stuur de redactie van Omroep Flevoland een bericht op 06 - 52 52 4891 of stuur een mail: rtv@omroepflevoland.nl!

Bron: www.omroepflevoland.nl

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.