4 toffe initiatieven voor Utrechtse groeiondernemers – Over No Nonsancy

18 maart 2019 14:43

4 toffe initiatieven voor Utrechtse groeiondernemers – Over No Nonsancy

5. Wat doen wij voor Utrechtse ondernemers?

Deze informatie ontvang je eenmalig van No Nonsancy. No Nonsancy is kennispartner van meer dan 200 groeiende MKB-bedrijven in Nederland. Daarnaast is No Nonsancy partner van overheden (zoals de gemeente Utrecht) op het gebied van het versterken van groei-ondernemerschap.

Wij helpen graag ondernemers die heel goed zijn in hun vak en/of een heel mooi product hebben ontwikkeld maar expertise missen op het vlak van ondernemerschap, innovatie, strategie en leiderschap. Dat zien wij als ons vak.

Je mag ons zien als je externe innovatie- en ontwikkelafdeling op dat gebied. Wij begeleiden jouw innovatie- en ontwikkelproces, zodat je sneller en beter jouw bedrijf ontwikkelt. Dat doen wij als procesbegeleiders met elk onze eigen expertise.

Als procesbegeleiders nemen we de mensen mee en zorgen we ervoor dat jullie continu in leersituaties wordt gebracht. Wij hebben onze expertise vertaald in praktische interactieve sessies waarmee we deze aan jou overbrengen.

Dus geen dikke rapporten voor een ondernemer die in een la belanden. Ook geen eendaagse trainingen die je na een week alweer bent vergeten. Onze methode is veel effectiever dan pure advisering en training om bedrijfsgroei te creëren.

Onze procesbegeleiding stelt jou in staat om met je team op het juiste moment de juiste stappen te zetten. Doordat je veel zelf doet leren jullie meer en borgen we samen resultaat. Resultaat wordt zichtbaar in persoonlijke groei, een beter team en bedrijfsgroei. Wij gaan uit van een investering die 10 keer wordt terugverdiend (feitelijk is dat nu 14,5 keer gemiddeld).

Maar daarnaast doen we meer. Dagelijks veranderen er dingen in de omgeving die jouw bedrijf raken. Wij houden dat voor je in gaten en zorgen ervoor dat we samen daar voordeel uit halen.

Lees dan hier verder!

Dit was deel 4 uit de serie ‘4 toffe initiatieven voor Utrechtse groeiondernemers’. Nieuwsgierig naar de andere delen? Je vindt ze hier onder!

Wilt u graag groeien en wilt u hier advies over?

Bezoek dan nu onze masterclass: Groeien maar dan zonder de groeipijnen.

Meer informatie vindt u hier!

1. Voor Utrechtse ondernemers die durven te groeien

2. Beevy: voor ondernemers die behoefte hebben aan jong talent

3. Voor Utrechtse ondernemers die van elkaar willen leren

4. Blinkist; voor ondernemers die zich graag willen ontwikkelen….

5. Wat doen wij voor Utrechtse ondernemers?

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.