4 handige bedrijfswagens van Fiat

31 augustus 2021 08:53

4 handige bedrijfswagens van Fiat

Voor veel ondernemers is een bedrijfswagen verplichte kost om hun vak te kunnen uitoefenen. Maar welk model kies je? Een van de autoproducenten die verschillende handige bedrijfswagens op de markt heeft gebracht, is Fiat. We bespreken vier interessante Fiat bedrijfswagens.

Fiat Doblò

De Fiat Doblò is een handige, lange bestelwagen met een groot laadvolume. Ondanks zijn lengte is de Fiat Doblò wendbaar én zuinig, want hij rijdt maximaal 7 liter op 100 kilometer. De standaarduitvoering van de Doblò heeft een laadvolume van 2,4 kubieke meter. Neem je het type met een verhoogd dak, dan breidt dat laadvolume zich uit tot maar liefst 4,2 kubieke meter. Dit en een lengte van de laadruimte van 1820 tot 2200 millimeter maakt de Fiat Doblò een uitermate geschikte bedrijfswagen voor bijvoorbeeld bloemisten of koeriers. Ook klusjesmannen kunnen er echter een goede bedrijfswagen aan hebben.

Fiat Talento

Voor het vervoeren van grotere spullen, zoals grote pakketten, komt de Fiat Talento mogelijk beter van pas. Deze hoge, diepe bedrijfswagen met zijn wat vierkante vorm biedt een laadvolume van maximaal 8,6 kubieke meter. De lengte van laadruimte bedraagt maximaal 2937 millimeter, mede met dank aan het doorlaadluik onder de passagiersstoel. Ideaal voor lange latten en planken, bijvoorbeeld. Vaker op en neer rijden zal minder nodig zijn door het hoge laadvermogen van de Talento. Ondanks dit alles rijdt de zuinige Fiat Talento maximaal 6 liter op 100 kilometer. Je vindt deze bedrijfswagen op www.autowinkel.nl.

Fiat Ducato

Het grootste model bedrijfsbus dat Fiat in de aanbieding heeft is de Fiat Ducato. Deze bedrijfswagen heeft een gigantische laadruimte: maar liefst 17 kubieke meter met een laadlengte van maximaal 4070 millimeter. Dat heeft hij in het bijzonder te denken aan de extra ruimte die ontstaat door de hoogte van dit model. De lage vloer maakt snel laden en lossen makkelijk. Ook de Fiat Ducato rijdt zuinig: maximaal 6,4 liter op 100 kilometer.

Fiat Fiorino

Zoek je juist een wat kleinere, wendbare bedrijfswagen? Dan heeft Fiat de Fiat Fiorino in de aanbieding. Hiermee rijd je ook met gemak door nauwe straatjes. Dankzij de parkeersensoren parkeer je hem makkelijk, waarmee de Fiat Fiorino uitermate geschikt is voor het stadsverkeer. Ondanks het compactere model, biedt de Fiorino een laadruimte van maximaal 2,5 kubieke meter, waarbij lengte van de laadruimte maximaal 1520 millimeter bedraagt. De lage laaddrempel van 527 millimeter maakt laden en lossen eenvoudig. De zuinige Fiat Fiorino rijdt slechts 4,4 liter op 100 kilometer.

Vier goede keuzes voor jouw nieuwe bedrijfswagen dus, afhankelijk van wat je behoeftes zijn. Voor elke ondernemer is er wel een geschikt model te vinden.

terug

Reacties op dit bericht

Reactie plaatsen? Log in met uw account.