3 Tips voor het vinden van een zakelijke lening als ZZP'er

8 februari 2023 15:56

3 Tips voor het vinden van een zakelijke lening als ZZP'er

Als ZZP'er weet je hoe belangrijk financiële stabiliteit is voor het succes van je bedrijf. Maar soms is een extra financieel-duwtje-in-de-rug nodig om je doelen te bereiken. Een zakelijke lening kan in deze situatie uitkomst bieden. Hieronder staan drie nuttige tips om de juiste financiering te vinden als ZZP'er:

  1. Zoek naar specifieke ZZP leningen

Steeds meer kredietverstrekkers richten zich op het financieren van ZZP'ers. Zoek naar leningen specifiek voor ZZP'ers en lees de voorwaarden zorgvuldig door. Bepaal van tevoren ook hoeveel je wilt lenen en voor hoe lang, om te bepalen of de lening bij jouw specifieke situatie en behoeften aansluit.

  1. Maak een duidelijk financieel plan

Voordat je een lening aanvraagt, is het verstandig om een helder financieel plan op te stellen. Hiermee kun je aantonen hoe je de lening wilt gebruiken en hoe je deze terug wilt betalen. Een financieel plan geeft kredietverstrekkers vertrouwen in je bedrijf en vergroot de kans op goedkeuring van de lening.

  1. Hulp van een financieel adviseur

Als het begrijpen van het financiële plaatje lastig is, kan het verstandig zijn om hulp te zoeken van een financieel adviseur. Zij of hij kan je helpen bij het opstellen van een financieel plan en bij het vinden van de juiste financiering voor je bedrijf. Samen kun je de financiële puzzel oplossen en je bedrijf naar nieuwe hoogtes brengen.

Qeld ondersteunt ZZP'ers

Qeld begrijpt dat het voor ZZP'ers moeilijk kan zijn om een zakelijke lening te krijgen van traditionele banken. Daarom bieden wij een snelle en flexibele oplossing voor op maat gesneden financiering. Zakelijke leningen van Qeld kunnen gebruikt worden voor elk zakelijk doel, zoals het aannemen van nieuw personeel, het investeren in marketing voor je bedrijf of het aanschaffen van nieuwe apparatuur.

Flexibel, snel en makkelijk

Bij Qeld willen we het proces zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom duurt het indienen van een aanvraag voor een bedrijfslening slechts 1 minuut. Er zijn geen opstartkosten en geen verplichte looptijd, dus je kunt aflossen wanneer je wilt.

Ben je als ZZP'er op zoek naar financiering die bij jou past? Vraag dan nu een geheel vrijblijvende offerte aan via www.qeld.com/bedrijfsleningen.

Naar alle berichten van Qeld terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

X

Ga je nu al weg?

Wij willen graag nog wat met je delen. Hét Ondernemersbelang bestaat namelijk 20 jaar en dat gaan we vieren. Ga naar deze pagina en ontdek het!

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.