De specialist in verhuur van personenbussen

4 april 2018 13:40

De specialist in verhuur van personenbussen

Verbeek Autoverhuur - Personenbussen bestaat 25 jaar, maar eigenlijk gaat de bedrijfshistorie nog veel verder terug. De opa van eigenaar Rinze Verbeek had reeds in 1937 een taxionderneming en begon in 1951 met de verhuur van de eerste Volkswagen T1 Samba 9-persoonsbusjes. Kleinzoon had al vroeg interesse en hielp volop mee in de busjes. Er werd een nieuwe onderneming gestart en opa en kleinzoon gingen samenwerken totdat opa op de leeftijd van 95 jaar met pensioen ging.

Nog steeds zijn de Volkswagen personenbusjes aanwezig in het huidige wagenpark. De onlangs gepresenteerde nieuwe Volkswagen T6  9-persoonsbus in de luxe Caravelle uitvoering is nu al te huur bij Verbeek.

Verbeek Autoverhuur verhuurt personenbussen die geschikt zijn voor het vervoer van 6, 7 of 9 personen. De personenbusjes kunnen o.a. worden ingezet voor projectmatig vervoer van werknemers voor korte of langere termijn. Ook de zogenaamde dubbele cabine of aannemersuitvoering bussen zijn aanwezig, waarin 6 tot 7 personen passen en achterin voldoende ruimte is voor gereedschap of ander werkmateriaal. Ideaal voor bouwbedrijven die tijdelijk grotere opdrachten moeten uitvoeren.

Tevens beschikt Verbeek Autoverhuur over een ruim assortiment VIP busjes; luxe personenbusjes voor het zeer comfortabel vervoeren van 9 personen. De zilver metallic kleur van de busjes verhoogt de professionele uitstraling. Indien nodig worden de bussen als service en zonder meerprijs bij de klant voor de deur afgeleverd.

De klantenkring bestaat voornamelijk uit bedrijven, scholen, instellingen en overheidsinstanties. Vele gemeenten en bedrijven kennen de kwaliteit en service van Verbeek en er zijn vaste klanten die al twintig jaar gebruik maken van de diensten van het bedrijf. Ook op de particuliere huurmarkt is Verbeek actief en wordt er volop gebruik gemaakt van het aanbod van personenbussen mede door de diverse wintersportacties en zomertarieven.

Hoe consolideer je 25 jaar ondernemerschap in de verhuursector, door roerige tijden?

Verbeek is hier helder over; kwaliteit en service. De bussen in het wagenpark zijn van hoogwaardige merken en er wordt doorlopend in vernieuwing van het wagenpark geïnvesteerd. Hierin onderscheidt dit bedrijf zich duidelijk met andere aanbieders die veelal zeer gedateerde busjes aanbieden. De servicegraad is hét speerpunt in zijn beleid. Luisteren naar de klant, naar wat die wil en daar dan naadloos op aansluiten. Afspraak is afspraak en snelle en duidelijke communicatie is één van zijn handelsmerken, waarbij winst niet als belangrijkste drijfveer geldt.

Verbeek Autoverhuur - Personenbussen

Celsiusweg 1B

8912 AM Leeuwarden

T: 058-2889225

I: www.verbeekautoverhuur.nl

E: info@www.verbeekautoverhuur.nl

 

terug

Reacties op dit artikel

Reactie plaatsen? Log in met uw account.

X

Ga je nu al weg?

Wij willen graag nog wat met je delen. Hét Ondernemersbelang bestaat namelijk 20 jaar en dat gaan we vieren. Ga naar deze pagina en ontdek het!

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.