Gepubliceerd op 23 februari 2021

VanLonden.com: specialist in steigerhouten meubels op maat

Meubels van steigerhout zijn niet meer uit de meubelbranche weg te denken. Dat is niet zonder reden. Deze stoere en robuuste houtsoort is enorm veelzijdig en laat zich gemakkelijk bewerken. Daar weten de ambachtsmannen van VanLonden.com alles van. In hun goed uitgeruste werkplaats vervaardigen zij al meer dan twintig jaar de mooiste steigerhouten meubelen. Die variëren van kasten, tafels en kantoormeubilair tot tuinmeubels, banken en buitenkeukens. Maar ook voor een kinderbed van steigerhout weten mensen de sympathieke specialist al jaren te vinden.

Maatwerk met een unieke touch

In de complete en gevarieerde webshop van VanLonden.com zijn in tientallen categorieën kant-en-klare meubels te koop. Maar wie zijn interieur een unieke touch wil geven, kan zijn eigen ontwerpen en ideeën met maatwerk tot leven laten komen. Het gewenste meubel wordt dan exact in de afmetingen gemaakt die perfect passen in de daarvoor bestemde ruimte. Dat brengt diverse voordelen met zich mee, bijvoorbeeld voor wie houdt van urenlang tafelen met familie en vrienden. Een riante stijlvolle eettafel op maat komt dan zeer goed van pas. Hetzelfde geldt voor bepaalde hoeken in de woonkamer, slaapkamer of werkkamer. Als het daar lastig is om een kast te plaatsen, kunnen de vakmensen een geschikte variant op maat maken.

Duurzame houtsoort

VanLonden.com gebruikt alleen A-kwaliteit steigerhout bij het maken van de steigerhouten meubels. De planken die worden gebruikt, zijn ovengedroogd zodat het hout minder krom trekt en krimpt. Op die manier gaat ieder meubels jarenlang mee, zonder dat het de mooie uitstraling verliest. Met een speciale nano coating of een eigentijdse white wash is het mogelijk om de maatwerk steigerhouten meubels extra mooi af te werken.

Prettig om te weten, is dat het assortiment in de webshop van VanLonden.com in deze bijzondere tijden gewoon verkrijgbaar is. Alle meubels van steigerhout worden met inachtneming van de juiste voorzorgsmaatregelen vervaardigd. Bestellingen worden conform de richtlijnen van het RIVM bezorgd op ieder gewenst adres in Nederland of België.

Onze partners