Gepubliceerd op 6 april 2020

Laat een verpakking op maat maken voor uw producten

Op zoek naar een verpakking op maat om producten in te verpakken? Dan kan Packaging.nl  u wellicht snel helpen want daar verkopen ze werkelijk verpakkingen in alle soorten en maten waarmee u van alles en nog wat kunt inpakken. Zo kunt u een verpakking op maat laten maken die perfect aansluit bij de inhoud en er geen materiaal verspild wordt.

Verpakkingen die precies passen in kleine aantallen mogelijk

Stel, u heeft als ondernemer net een nieuw product om de markt gebracht dat de klanten online bij u kunnen bestellen of kunnen ophalen. Dan is het natuurlijk wel zo handig als er een verpakking omheen gedaan kan worden die goed past en waarmee het product in kwestie beschermd wordt. Bij Packaging.nl kunt u dan reeds vanaf 25 stuks verpakkingen bestellen die precies passend zijn. Lang hoeft u niet te wachten op een verpakking op maat want zoals Packaging het zelf zegt: “Uw productverpakkingen worden binnen vijf dagen gratis geleverd.”

Voorbeelden van soorten verpakkingen

De verpakkingen zijn in tal van uitvoeringen te koop. Bij Packaging.nl kunt u daarom kiezen voor de volgende soorten: vouwdozen, verzendverpakkingen, dozen met deksel, sleeves, bierverpakkingen, draagdozen, enveloppen, cadeauverpakkingen, wijnverpakkingen, gondeldoosjes, taartdozen, paraatdozen, displayverpakkingen, visitekaartdoosjes en verschillende andere doosjes. Ongeacht wat voor product u wilt verpakken, bij Packaging.nl vindt u er nagenoeg altijd wel een goed passende doos voor.

Voordelen verpakkingen van Packaging.nl

Een doos kopen bij Packaging.nl heeft diverse voordelen. Zo krijgt u om te beginnen een goede kwaliteit karton zodat de inhoud van de doos goed beschermd is. Wilt u zwaardere producten verpakken dan kiest u daarvoor een wat zwaarder soort papier. Beide soorten zijn geschikt om te recyclen en biologisch afbreekbaar. Daarnaast zijn de dozen dus perfect op maat, makkelijk in elkaar te zetten, hoeft u slechts 25 stuks ineens te bestellen en kan er een opdruk op geplaatst worden indien gewenst.

Manier van levering van de verpakkingen

De dozen kunnen op verschillende manieren geleverd worden: zowel in opgevouwen toestand zodat ze minder plek in beslag nemen of opgebouwd zodat u daar zelf geen tijd meer aan hoeft te besteden. Kiest u ervoor het product meteen in te laten pakken dan heeft u daar zelf geen omkijken meer naar en hoeft u het alleen nog maar te verkopen.

Dozen met opdruk laten maken

Opdrukken is mogelijk bij iedere doos. Zo kunt u er bijvoorbeeld uw bedrijfsnaam en/of logo op laten zetten zodat het voor de klant of ontvanger van de doos direct duidelijk is waar het pakket vandaan komt. Op deze manier zijn de dozen makkelijker herkenbaar. Het is zelfs mogelijk als u dat wilt om op iedere doos een unieke opdruk te laten maken. Altijd handig als u bijvoorbeeld verpakkingen zoekt om relatiegeschenken in te doen en waarop u de naam van iedere afzonderlijke ontvanger wilt laten zetten. Dan weet u ook meteen voor wie welk cadeau is.

Onze partners