Gepubliceerd op 22 februari 2019

Weer een overname door Verwer & Janssen

Verwer & Janssen Vermogensmanagement uit Roosendaal heeft per 1 februari 2019 weer een bedrijf overgenomen: Hens Vermogensbeheer van Dirk Spaander en Liesbeth van Herk uit Rotterdam. Zij zullen het team van V&J versterken als senior vermogensbeheerder respectievelijk directeur Compliance.

Verwer & Janssen Vermogensmanagement uit Roosendaal is in 16 jaar tijd uitgegroeid tot specialist in Zuidwest-Nederland in maatwerkportefeuilles met beheersbare risico’s en optimale winstpotentie. Door de degelijke methodiek met gestructureerde beleggingsproducten is Verwer & Janssen steeds gestaag door blijven groeien. Begin 2018 werd VIP Vermogensbeheer uit Breda overgenomen.

De overnametrajecten zijn soepel verlopen, mede door de laagdrempelige cultuur van de betreffende kantoren. De filosofie van Verwer & Janssen is wel mee kunnen profiteren van mogelijk stijgende markten, maar niet tegen iedere prijs. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) kende op 1 oktober 2006 aan Verwer & Janssen het statuut voor Vermogensbeheerder toe. In 2010 werd door het bedrijf, dat zowel Brabantse als Zeeuwse roots heeft, een nieuw hoofdkantoor in Roosendaal betrokken. Van daaruit zijn een tiental medewerkers actief, met veel bancaire expertise.

Vlnr: Evert Verwer, Johan van Sprundel en Walter Janssen.