Gepubliceerd op 5 april 2018

Op zoek naar een vertrouwd adres voor financieel advies?

U zoekt een vertrouwd adres voor uw administratie, jaarrekeningen, belastingen en financiële adviezen? Dan bent u bij Rakers Administratie & Belastingadviseurs aan het juiste adres. Wij zijn deskundig op financieel en fiscaal gebied.

Ons kantoor is gevestigd in Musselkanaal aan de Dirk de Ruiterstraat. Vanuit Musselkanaal doen wij de administratie en geven wij Belastingadvies aan ondernemers.  U bent altijd welkom op ons kantoor!

Rakers Administratie & Belastingadviseurs is opgericht in 2008. We vormen een klein team van deskundige relatiebeheerders, dat zich met name richt op het Midden- en Kleinbedrijf en de startende ondernemers. De lijnen bij ons zijn kort, waardoor u snel geholpen wordt. Persoonlijk contact met de klant vinden wij erg belangrijk. Ook buiten kantooruren zijn wij bereikbaar voor adviezen. Wij staan graag voor u klaar!

Samenstelling jaarrekening

Op basis van de door u verstrekte gegevens stellen wij een jaarrekening voor u samen. Door de financiële informatie te verzamelen, te rubriceren en samen te vatten krijgt u inzicht in de financiële situatie en de prestaties van uw onderneming. Rakers Administratie & Belastingadviseurs ziet de jaarrekening niet als het sluitstuk van een boekjaar, maar als het vertrekpunt voor het in kaart brengen en aanbrengen van verbeteringen in uw financiële huishouding, zoals het optimaliseren van uw fiscale positie en het terugdringen van onnodige risico’s. Wij bespreken de jaarrekening in een persoonlijk gesprek met u en adviseren u over eventuele investeringen en bezuinigingen.

Inrichten, verwerken en controle van administraties

Een betrouwbare administratie geeft u een goed inzicht in uw financiën en daarmee kunt u uw onderneming de juiste kant op sturen. Rakers Administratie & Belastingadviseurs staat klaar om u te helpen bij de inrichting, verwerking en controle van uw financiële administratie. U kunt ervoor kiezen uw gehele financiële administratie aan ons uit te besteden of ons te laten meekijken met de door u gevoerde administratie.

Hulp nodig bij uw financiële administratie? Neem contact op!