Gepubliceerd op 14 maart 2019

Genomineerden Verkiezing Jong MKB’er Arnhem-Nijmegen 2019 stellen zich voor

Op 2 april zal de verkiezing Jong MKB’er Arnhem-Nijmegen plaatsvinden bij Focus Filmtheater te Arnhem. De vakjury bestaande uit Dick Bos (aanjager StartUp Nijmegen), Jozé Janssen (The Support Company) & Remon Wunderink (vestigingsmanager Metro Cash & Carry (Makro) Nijmegen) zullen op 22 maart de bedrijven bezoeken. De verkiezing zelf start 2 april om 16.00u met een inspirerende gastspreker met aansluitend een buffet. ’s Avonds zullen de 3 finalisten zich presenteren aan alle genodigden waarna de vakjury de winnaar bekend zal maken. Er is tevens een publieksprijs.

De 3 genomineerden stellen zich hieronder voor:

Erik van Dam, woonachtig in Bemmel (Vandaag Accountancy en Advies)


Vandaag accountancy en advies is een jong accountantskantoor. Wij bedienen voornamelijk MKB-bedrijven, Stichtingen, starters en zzp’rs. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tijdig inzicht hebben in hun cijfers. Een onderdeel daarvan is het dusdanig automatiseren van de administratie dat deze altijd volledig bij is. Wij begrijpen dat actuele cijfers een must zijn. Bij ons kan je terecht voor het opstellen van je jaarrekening, het verwerken van je administratie, het verwerken van je salarisadministratie en fiscaal advies. Wij maken vooraf zoveel mogelijk vaste prijsafspraken voor onze dienstverlening. Hierdoor weten onze klanten waar ze aan toe zijn en dat is wel zo plezierig. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en wij zijn lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants en van het Register Belastingadviseurs.

Miranda van Amersvoort, woonachtig in Wijchen (WerkBewust)


Miranda van Amersvoort van WerkBewust is trainer & coach binnen Zorg & Welzijn en Dienstverlening en is ervan overtuigd, dat iedere hulpverlener ooit begonnen is vanuit een bepaalde drijfveer. Met veel bevlogenheid en enthousiasme werkt ze graag met teams waar behoefte is aan kennis & handvaten hoe om te gaan met mensen met een psychische kwetsbaarheid maar ook bij problemen in de communicatie & samenwerking.
Zij heeft ruim 25 jaar werkervaring in de GGZ en werkt nog steeds met veel plezier en passie met bijzondere cliënten.

De trainingen en team coaching zijn vooral gericht op

o bewust te blijven van eigen handelen en welke invloed dat heeft op de ander

o meer impact te bereiken en echt contact te maken

o goed voor zichzelf te blijven zorgen op het gebied van eigen wensen en grenzen

Opdrachtgevers kiezen voor Miranda omdat zij nog steeds met haar voeten in de klei staat als hulpverlener. Zij weet als geen ander waar de pijn kan zitten in het dagelijkse werk en wat er mis kan gaan binnen de communicatie & samenwerking. Hierdoor kan ze snel vanuit haar eigen praktijkervaringen aansluiten en de diepte in wat zorgt voor trainen & coachen met impact! Miranda doet niets liever dan hulpverleners te laten ontdekken hoe zij als hulpverlener het verschil kunnen maken en weer steviger in hun schoenen staan!

Liesbeth Oostenrijk, woonachtig in Bemmel (LOS Management & CEO Midgard 4odc)

Duurzame talentontwikkeling
Als mensen en teams essentieel zijn voor het succes van een bedrijf. Hoe belangrijk is het dan om iedere medewerker datgene te laten doen wat hij of zij het beste kan? Weet iedere medewerker waar hij of zij het beste in is, zit iedereen op de juiste plek, doet iedereen de juiste dingen en hoe kom je daarachter? De ODC-drijfveren meting is een doeltreffend instrument om diepgaand inzicht te krijgen in het functioneren van individuen en teams in organisaties. Midgard helpt organisaties om ‘the gap’ te analyseren tussen de strategische agenda van een organisatie en de inzetbaarheid en ontwikkelbaarheid van medewerkers richting de strategische opdracht. Met behulp van de ODC-meting kunnen we naast mensen gaan staan en hun inspireren om onbenut potentieel verder te ontwikkelen zodat zij succesvol kunnen bijdragen aan hun team. Door teamcasting vanuit de ODC kun je ieder teamlid vanuit natuurlijke kracht, maximaal laten bijdragen aan de groei van de organisatie. De strategisch HR tool helpt om de juiste mensen aan te nemen die nodig zijn richting de koers. Je mensen en je team zijn immers de sleutel tot succes!

Jong MKB Arnhem-Nijmegen staat altijd open voor nieuwe leden! Iedere zelfstandige ondernemer die minder dan 7 jaar actief is, is van harte welkom om vrijblijvend een eerste bijeenkomst bij te wonen (zie http://www.jongmkbkan.nl voor het programma).