Gepubliceerd op 22 november 2019

Europa’s eerste Robot Photobooth, niet te missen op jouw event!

Alleen of samen, als Eva de Robot jouw gezicht herkend zal ze je vragen of je op de foto wilt. Met een tikje op haar scherm activeer je het process. Met je partner, afdeling of baas, het maakt niet uit! Eva start dan met aftellen… 3, 2, 1, lachen! Wil je écht opvallen op jouw event? Dan mag de Robot Photobooth niet ontbreken!

Met de zelfstandig rijdende Robot Photobooth, ofwel ‘Eva’ wordt jouw event een succes. Tijdens het schieten van de foto’s geeft Eva je complimentjes en vraag je om van pose te wisselen, net als een levensechte fotograaf. Na het schieten van de foto’s vraag Eva je of je de gemaakte foto’s ook wilt delen via social media. En meer hoef je niet te doen! Eva mailt of print vervolgens het fotostripje en jouw herinnering is vereeuwigd!

Eva heeft verder geen ondersteuning nodig, zodat je zelf optimaal van het event kan genieten. Ze rijdt zelfstandig door het publiek heen en gaat tot wel 8 uren mee. Gemakkelijk toch? Je kan Eva huren bij drostbooth.nl.

Behalve Eva de Robot levert Drostbooth ook andere fotorobots. Met de Arrenslee-Photobooth weet je zeker dat kerst een onvergetelijke tijd wordt. De Arrenslee wordt geleverd met zowel kerstboom en kerstmutsen, zodat het plaatje compleet is. Jouw kerstmarkt wordt gegarandeerd een succes met deze Arrenslee!

Zijn Eva en de Arrenslee niet precies wat je zoekt, maar wil je jouw publiek toch verrassen? Dan is de  Magic Mirror Photobooth perfect voor uw evenement. De scherpste foto’s, zo naar uw mail, of direct uitgeprint. Voldoende mogelijkheden met deze Photobooth!