Gepubliceerd op 14 mei 2019

Ben jij klaar voor zakelijke groei?

Een ondernemer is altijd bezig met de groei van zijn bedrijf. Financiering speelt hierbij vaak een grote rol. Door toenemende complexiteit zijn traditionele banken terughoudend geworden met financiering of kan het lang duren voor een aanvraag is voltooid. De markttrends zijn daarom sterk aan het veranderen. Volgens onderzoek van de Europese Centrale Bank in 2018, stapt 83% van de MKB’ers niet langer direct naar de bank voor een lening. Alternatieve financiering is steeds meer in trek.

Een mooie ontwikkeling voor Funding Circle en voor jou als ondernemer. Zij richten zich 100% op MKB ondernemingen. Ze kijken niet alleen naar cijfers, maar ook naar je verhaal en toekomstplannen. Of je nu je cashflow wilt verbeteren, nieuw personeel wilt aannemen of voorraad wilt inkopen; ze bekijken graag met jou de mogelijkheden voor een zakelijke lening.

Doe vandaag nog een vrijblijvende aanvraag via fundingcircle.nl en ontdek binnen 24 uur wat er mogelijk is.
Samen laten ze jouw onderneming de volgende stap zetten.

Wil je meer weten of heb je hulp nodig bij het aanvragen van een zakelijke lening? De accountmanagers staan van maandag tot en met vrijdag 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ze bereiken via 020 – 24 16 885 of per mail via kredietnemer@fundingcircle.nl.