Gepubliceerd op 17 juni 2020

Laat juist nu! Op Samrate zien hoe kredietwaardig uw bedrijf is

Veel bedrijven zitten vanwege de Corona crisis in zwaar weer. De verwachting is dat na de zomer veel bedrijven faillissement zullen moeten aanvragen. De Corona crisis zal wel voorbij gaan, maar loopt door in een ongekende economische crisis die pijnlijker is dan de financiële crisis van 2008.

De vraag welke bedrijven zijn gezond en welke bedrijven niet, is dan ook belangrijker dan ooit geworden. Er zijn allerlei bedrijven die aan de hand van diverse bronnen zoals incassobureaus, Kamer van Koophandel (KvK), betaalervaringen van elk bedrijf de kredietwaardigheid (kredietadvies) berekenen. Deze gegevens worden gekoppeld aan een duur abonnement en daarmee nooit inzichtelijk gemaakt voor het grote publiek.

Samrate: Google voor bedrijven maakt deze informatie voor iedereen inzichtelijk. Wanneer u via de Kredietrapport webshop: Kredietrapportaanvragen.nl een kredietrapport besteld dan zet Samrate deze vervolgens online en creëert daarmee een heel mooi bedrijfsprofiel van uw bedrijf. Inmiddels staan er al 2,5 miljoen bedrijven online op Samrate.

Tips, hoe overleef ik Corona!

  1. Zorg voor vertrouwen bij uw klanten, leveranciers en de bank en bestel voor slechts 4,95 uw kredietrapport op www.kredietrapportaanvragen.nl.
  2. Verwijs vanaf uw website naar uw bedrijfsprofiel op Samrate, zodat u actief uw kredietwaardigheid onder de aandacht brengt. Dit kan door een nieuwsbericht, aparte pagina: kredietwaardigheid en / of een linkje in de footer op uw website.
  3. Wees trots en laat zien dat u, hoe u er ook voorstaat, doorgaat! Want ondernemers laten zich niet uit het veld slaan.

Samrate heeft als missie: Elke rechtmatige factuur in Nederland binnen 30 dagen betaald. Franck Antonides is de initiatiefnemer omdat hij merkte dat ZZP-ers en MKB-ers nauwelijks gebruik maken van kredietrapporten en daardoor elke keer weer financiële schade ondervinden. Dit enkel omdat ze geen informatie hadden om goede betaalafspraken te maken. De enige oplossing is om elk kredietrapport voor iedereen publiekelijk te maken. Zodat de kredietwaardigheid / financiële gegevens van elk bedrijf transparant voor iedereen GRATIS inzichtelijk is.

Franck Antonides is ondernemer uit Groningen. Zijn passie is om uitzendbureaus te helpen groeien, middels gebruiksvriendelijke uitzendbureau software en backoffice support. Samrate is een absolute maatschappelijk must, het kan en mag namelijk niet zo zijn dat we als ondernemers niet op de hoogte zijn van elkaars kredietwaardigheid.

Onze partners