Gepubliceerd op 5 juni 2019

Digitaal bedrukte verpakking van Bonsema verpakking

Bonsema verpakking is al meer dan 100 Jaar gespecialiseerd in verpakkingen in het breedste zin van het woord, naast onze groothandels functie in verpakkingsmaterialen zijn wij ook zeer uniek als  producent van bedrukte verpakkingen op maat. Dit alles doen we vanuit onze vestigingen in Groningen en Hoogeveen met een zeer enthousiast team die dagelijks klaar staat voor onze klanten in Nederland/Belgie en Duitsland.

Bedrukte verpakkingen

Vroeger was het altijd erg lastig om kleine aantallen bedrukte verpakkingen te leveren, was je bijvoorbeeld voor een actie 100 brievenbusdozen nodig zat je al gauw vast aan de zeer hoge opstartkosten. Door de digitale techniek die wij hanteren in onze productie is dit verleden tijd, Bonsema verpakking kan nu dus zelfs 1 bedrukte postdoos of display produceren op maat. Benieuwd hoe wij produceren, klik dan hier voor onze productiefilm.

Er zijn dus voor ons geen grenzen meer op gebied van bedrukte verpakkingen op maat, zo maken wij Bierverpakkingen, bedrukte wijndozen, bedrukte papieren tassen, standaard vouwdozen en nog 3000 verschillende type verpakkingen.

Vragen of een offerte ontvangen? Laat het ons hier weten.

Groothandel

Sinds 1917 leveren wij vanuit een groot assortiment, tape’s / folie/ opvulmateriaal / beschermende materialen en standaard dozen. Met voorraden in onze vestigingen in Groningen en Hoogeveen leveren we binnen 24u. af op elk gewenste locatie in NL en BE.

Heeft onze klant ruimtegebrek dan bieden wij de mogelijkheid om de verpakkingen op afroep bij ons op voorraad te plaatsen. Zo ontzorgen we onze klant geheel en hebben ze 1 aanspreekpunt voor al hun verpakkingsmaterialen.

Bonsema verpakking BV

Groningen – Hoogeveen

Tel. Groningen:  050-5493010
Tel. Hoogeveen: 0528-231123
Mail: info@bonsema-verpakking.nl
Openingstijden: Ma t/m Vrij. 8.00-17.00
Website: www.bonsema-verpakking.nl
Chat: Ma t/m Vrij. 8.00-23.00

 

Onze partners