Gepubliceerd op 20 mei 2019

De druk is groot voor horecaondernemers vandaag de dag.

Er is veel concurrentie, de markt verandert en de consument is steeds veeleisender.

Een succesvolle onderneming runnen is topsport. Waar topsporters een coach in de arm nemen, kunnen horecaondernemers sinds begin vorig jaar terecht bij allround horeca-adviesbureau Dorstlessers.

Zie Dorstlessers als een sparringpartner en coach langs de zijlijn om horecaondernemingen naar een hoger plan te tillen. Dankzij de business intelligence tool die kassaststemen, inkoop-, plannings- en personeelsplanningssoftware aan elkaar koppelt, kunnen horecaondernemers gefundeerde beslissingen nemen door de data te analyseren. De gebruiksvriendelijke dashboards zijn beschikbaar in verschillende modules en geven direct inzicht in de stand van zaken. Zodat er ingegrepen kan worden voordat het te laat is.

Maar dat is niet alles. Een van de grootste uitdagingen van horecaondernemers is de personeelsproblematiek. Dorstlessers verzorgt trainingen op maat om ervoor te zorgen dat goed personeel in dienst blijft en biedt daarnaast een ingenieus online trainingsprogramma dat erop is gericht om horecapersoneel zich, in hun eigen tijd en interessesfeer, te laten ontwikkelen.

De horeca-experts van Dorstlessers begeleiden horecaondernemers ook op het gebied van:

– (Inkoop)contracten
– Juridische vraagstukken
– Huurovereenkomstbemiddeling
– Financiële- en salarisadministratie
– Concept (door)ontwikkeling & beoordeling
– Startersbegeleiding
– Personeel
– Omzet en het rendabel houden of maken van je onderneming

Hiervoor maken ze gebruik van business intelligence. Het hoofdkantoor zit in Heesch (Noord-Brabant) en daarnaast zijn er verschillende horeca-experts actief door het hele land.

Onze partners