Gepubliceerd op 10 december 2017

De veiligheid van de toekomst

Xpose is een app die de wereld gaat veranderen. Hiervan is niet alleen bedenker en oprichter Fadi Khalil overtuigd, maar met hem ook vele toonaangevende personen binnen overheidsinstanties en de veiligheidsbranche.

Wat is Xpose precies?

Xpose is de eerste mobiele applicatie ter wereld, die social live streaming combineert met beveiligingsfuncties in paniek- en noodsituaties. Het is een online platform, dat de gebruiker en zijn persoonlijke netwerk betrekt in het voorkomen van criminaliteit. Het gebruik van de app is zeer eenvoudig en uniek tegelijk. Om de app te starten, hoeft de gebruiker enkel zijn/haar smartphone heen en weer te schudden. Eenvoudig uitgelegd wordt de gestarte stream hierbij direct doorgezet naar hulp- en alarmdiensten.

Het Nederlandse management achter Xpose heeft vanaf de allereerste dag een aantal prominenten als ambassadeur aan zich weten te binden, waaronder Peter R. de Vries (misdaadverslaggever) en Glenn Schoen (antiterrorisme-expert. ‘‘Xpose heeft meer effect dan de komst van tweeduizend politieagenten. Het gaat een belangrijke rol spelen in rechtszaken. Een echte gamechanger.’’ aldus De Vries.

Voor de unieke eigenschappen van Xpose, werd de app in twee verschillende categorieën genomineerd voor de Mobile Excellence Award. Xpose won deze prestigieuze prijs in de categorie ‘Best Mobile Innovator’ en werd de eerste applicatie ooit (!) om deze prijs te ontvangen, terwijl de app nog in de Beta-fase verkeerde. En het mooie nieuws is dat u nu de mogelijkheid wordt geboden, een steentje bij te dragen aan de volledige versie van deze wereldverbeterende app.

Waarom geeft Xpose obligaties uit?

De obligaties worden uitgegeven voor de verdere financiering van de opstartkosten, nieuwe ontwikkelingen en technische uitbreiding van Android naar iOS. Daarnaast wordt er een stevige basis gecreëerd om de app effectief te kunnen lanceren in landen buiten Europa, waaronder de VS en India.

Wat biedt deze mogelijkheid voor u?

Xpose biedt iedereen met enige investeringsruimte de mogelijkheid om onderdeel te worden van dit revolutionaire initiatief. Daarmee investeert u niet alleen in uzelf, maar ook in een betere en veiligere wereld. En dat is natuurlijk een fantastische gedachte! Instappen is al mogelijk vanaf €5000,- en een looptijd van 24 maanden, met 7% rente per jaar. Daarbij is vervroegde aflossing ook mogelijk. Wanneer dit het geval is, dan zal er altijd de volledige rente van 14% worden uitgekeerd.

Bent u enthousiast geworden over Xpose en geïnteresseerd in de bijbehorende propositie? Voor meer informatie kunt u hier kijken. Indien uw interesse daar concreter wordt, kunt u vrijblijvend het volledige informatiepakket/informatiememorandum opvragen. Vervolgens zal één van de adviseurs van Xpose contact met u opnemen, om in overleg tot een vruchtbare samenwerking te komen.

Onze partners